tk___tk 4 795 Opublikowano 20 czerwca 2011 Opublikowano 20 czerwca 2011 fajnie, że wrzucili varysa i littlefingera chociaż na chwilę. liczę na więcej ich niecnych knowań w następnych sezonach. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 21 czerwca 2011 Opublikowano 21 czerwca 2011 (edytowane) Zastanawiałem się jaką dokładnie sceną HBO zakończy sezon. Nie doceniłem klasy producenta - cycki i smoki, sam bym lepiej tego nie wymyślił. Edytowane 21 czerwca 2011 przez Khadgar 5 Cytuj
Ari 1 Opublikowano 21 czerwca 2011 Opublikowano 21 czerwca 2011 Chyba siegne po ksiazki, czytac od tomu drugiego? Pierwszy sezon byl wierny pierwszemu tomowi? po co te pytania ? bierze się całą sagę i z chaty przez 4 dni nie wychodzi Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 21 czerwca 2011 Opublikowano 21 czerwca 2011 No, jestem po ostatnim odcinku. Kurde, ale ten serial to jest za(pipi)ioza, poprostu cos kozackiego. Nie moge sie doczekac, kiedy za(pipi)ią Joffrey'a i ta jego matke (ksiazek nie czytalem, wiec nie wiem czy to nastepuje, ale trzymam kciuki). Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 21 czerwca 2011 Opublikowano 21 czerwca 2011 Czy tylko ja jestem ciekaw wątku fantastycznego? Chcę wreszcie White Walkersów i rozwiania nieco tajemnicy "zza Ściany" ;[ 2 Cytuj
Szwed 638 Opublikowano 23 czerwca 2011 Opublikowano 23 czerwca 2011 A ja mam pytanie- na rynku dostępne są dwa wydania "Gry o Tron"- z Edem na okładce i starsze wydanie. Różnica jest w ok. 80 stronach- czy to jakiś nowy przekład, dodane wątki (wcześniej ocenzurowane, czy co?) czy może po prostu użyto większej czcionki? Pytam, bo nie wiem, które kupić- trzy ostatnie odcinki wywarły na mnie takie wrażenie, że po prostu muszę sagę przeczytać. Cytuj
ogqozo 6 544 Opublikowano 23 czerwca 2011 Opublikowano 23 czerwca 2011 Inny skład. Tekst jest ten sam. Cytuj
Gość Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 hit the bitch again and again satysfakcjonujace produkcja, nie cierpie tego malego pedala Cytuj
Masorz 13 195 Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 Obejrzałem 2 odcinki i jak na razie REWELACJA. Aktorzy dobrani idealnie i nareszcie jakieś poważne fantasy a nie elfy, wróżki, rzucanie fajerbolami i nie wiadomo co jeszcze. Daenerys 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 (edytowane) daenerys ma męskie ramiona, fuuuuuuj! najlepsza du.peczka w serialu to bez wątpienia jej służka, ta co uczyła jej tego i owego co by wprawniej dosiadać drogo <rozpoczyna wielostronnicową dyskusję bliźniaczą do tej z tematu o true blood>. a wracając do stannisa. czemu by nie skrzyknąć baeliishowi kolegów z the wire? swoją drogą czy tylko ja odnoszę wrażenie, że gdyby udało się doprowadzić serial do końca to ostatnią sceną byłby littlefinger zasiadający na żelaznym tronie z tym swoim przebiegłym uśmieszkiem? (pipi)y puppet master. uwielbiam go. Edytowane 25 czerwca 2011 przez tk___tk Cytuj
Mq 73 Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 swoją drogą czy tylko ja odnoszę wrażenie, że gdyby udało się doprowadzić serial do końca to ostatnią sceną byłby littlefinger zasiadający na żelaznym tronie z tym swoim przebiegłym uśmieszkiem? ... i wtem jego oczy rozszerzaja sie w zdumieniu, zaczyna sie krztusic krwia i wreszcie bezwladnie przewraca sie na ziemie. Jego zabojca siada z satysfakcja na tronie, cieszac sie owocem swoich wieloletnich planow, ktore sprawily, ze wszyscy mogacy mu zagrozic zgineli. Jego usta rozciagaja sie w usmiechu i w sali tronowej slychac jedynie jego ciche, pelne zadowolenia slowa: "Hodor Hodor Hodor Hodor".... 5 Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Nie wiem, gdzie to dokładnie umieścić, więc napisze tutaj Na amazonie pojawi się zbiór cytatów Tyriona. Cena niezbyt wysoka (7.50£), więc dla fanów gratka. O spolszczeniu póki co nie wiadomo. " This book showcases the best and most humorous quotes from George R.R. Martin's favourite character Tyrion Lannister, the worldly, jaded, funny, highly intelligent, cynical, womanizing star of the books. A perfect stocking- filler for every fan of the books, and of HBO's award-winning television series. ‘I only need half my wits to be a match for you’ Short and to the point. That’s Tyrion. Here are the finest, funniest, rudest and wisest sayings of the miniature Machiavelli; the dwarf with a brain the size of a planet and a heart of (tarnished) gold … ‘Sleep is good. Books are better’ Drawn from George R.R. Martin’s bestselling A Song of Ice and Fire books, the basis for the HBO original series Game of Thrones. Illustrations are by artist and caricaturist Jonty Clark." www.amazon.co.uk/gp/aw/d/0007532326/ref=redir_mdp_mobile?camp=1634&creative=19450&creativeASIN=0007532326&linkCode=as2&redirect=true&ref_=as_li_ss_tl&tag=harpercollins15-21 Cytuj
Wojtq 791 Opublikowano 18 września 2013 Opublikowano 18 września 2013 Książka z cytatami z książki. Cytuj
MEVEK 3 462 Opublikowano 19 lipca 2017 Opublikowano 19 lipca 2017 O mamusiu.. tu jest wiecej chedozenia, niz w modzie na sukces. W koncu mesku serial ;) Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 19 lipca 2017 Opublikowano 19 lipca 2017 gra o tron to pikuś w porównaniu ze spartakusem Cytuj
MEVEK 3 462 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 Swietny serial. Juz pierwsze odcinki pokazuja pazur. Po 4 juz oceniam na goty, bo twisty sa eleganckie, niespodziewane i soczyste. Czuje sie troche, jak dinosaur ogladajac dopiero 1 sezon. Podobnie, jak kilka miesiecy temu, kiedy zaczynalem przygode z Wiedzminem pierwszym. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 dobrze, że chociaż zdajesz sobie z tego sprawę Cytuj
MEVEK 3 462 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 To byla ściema. Po prostu wszystko ma swój czas i miejsce. Cytuj
MEVEK 3 462 Opublikowano 29 lipca 2017 Opublikowano 29 lipca 2017 (edytowane) Dlaczego w tym serialu większe, ciekawe zdarzenia, sa ucinane, jak np. walka, upadki, czy uprowadzenia? W następnym nowym odcinku juz jest po fakcie, nikt nic nie pamięta i lecą dalej z watkami. Wrrr.... Edytowane 29 lipca 2017 przez MEVEK Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 lipca 2017 Opublikowano 29 lipca 2017 szybko lecą żeby wyrobić się z pokazaniem smoków w drugim sezonie Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 38 minut temu, areka napisał: Jest sens się brać za ten serial, czy przehajpowany jest? Moim ulubionym jest The Shield, poczuję choć odrobinę tych emocji? Wiem, że to zupełnie co innego, no ale... O takim zaangażowaniu emocjonalnym jak w The Shield to zapomnij. Jest trochę jaw-dropping momentów, ale nic ponad to. Cytuj
szczudel 146 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 Ja bym nigdy w życiu nie wszedł w serial co ma ponad 30 odcinków po godzinie, ale możesz spokojnie spróbować seznu 1. Jest to, moim zdaniem, bezapelacyjnie najlepsza adaptacja prozy na jakikolwiek ekran. A własnie dlatego, że proza jest dobra, warto chociaż spróbować. Dopiero kolejne sezony upraszczają i dodają inne wątki. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 W dniu 19.12.2018 o 10:08, areka napisał: Jest sens się brać za ten serial, czy przehajpowany jest? Moim ulubionym jest The Shield, poczuję choć odrobinę tych emocji? Wiem, że to zupełnie co innego, no ale... Warto w chuy. Do piątego sezonu to jest jeden z najlepszych serialu XXI wieku. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 Prawda. Szkoda że serial zakończyli na 4 sezonie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 stycznia 2019 Opublikowano 3 stycznia 2019 5 minut temu, szczudel napisał: Ja bym nigdy w życiu nie wszedł w serial co ma ponad 30 odcinków po godzinie Durna logika, wiele seriali, które mają po 4/5/6 sezonów własnie warto oglądać do końca aby poznać zakończenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi