RajuPL 129 Opublikowano 22 maja 2012 Opublikowano 22 maja 2012 Wizard Mój aktualny build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#WiXROm!aXf!bbbbaZ Dużo testowałem różne buildy i chwilowo na grę solo ten mi najbardziej odpowiada. Z pewnością zmienię go jeszcze diametralnie zanim dotrę do Inferno. Do coopa dodaje natomiast więcej czarów obszarowych (AoE). Jakie jest wasze doświadczenie z gry tą klasą? Cytuj
Shankor 1 609 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Ghouligh tylko daje screeny w różnych tematach i uważa, że komentarz jest zbędny. Cytuj
Gość Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 dobrze, je.bne ci referat, bo widze ze screen ludziom nie wystarczy. pierwsza czarka na hc padla na azmodanie (28 lvl), ale wtedy kompletnie nie wiedzialem co i jak. nie znalem skillow, ogolnie to mialem ja dla zabawy. nie uzywalem arcane armora, jakis dziwny prototyp w ogole jesli chodzi o kombinacie skilli. druga level nadrobilem w jeden dzien z nudow, ale teraz sie troche ogarnalem. sprawdzilem wszystkie skille i na razie gram defensywnie: http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#bcXYOQ!aXf!baaZaZ ogolnie jest wiecej zabawy na hc, zwlaszcza na public games, gdzie ludzie padaja jak kawki przez glupoty. jedni sie kloca i padaja, inni obwiniaja lagi zaraz po smierci, a czasem innych wspolgraczy. ciekawie jest, zwlaszcza na nightmare teraz, smierc zbiera zniwo czesciej, wiec gra jest znacznie ciekawsza, niz na softcore. jak ktos ma ochote na hc to pw. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Aaaa, czyli chodzi o to że wbiłeś lvl 40 na HC? Sorry, za dużo osób znam które są pod 60 już. Not impressive at all xD Cytuj
Gość Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 bede ci wklejal do 60, jak sie nie pogniewasz. :< Cytuj
Gość Opublikowano 21 lipca 2012 Opublikowano 21 lipca 2012 troche lepiej kazuun, czy mam sie bardziej postarac? :< Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 22 lipca 2012 Opublikowano 22 lipca 2012 ciekawie jest, zwlaszcza na nightmare teraz, smierc zbiera zniwo czesciejzginąć wcześniej niż na hell przez coś innego niż 30007 to trzeba być naprawdę zdolnym. no i tak jak wspominał Kazuun - not impressive at all; sam grałem WD na hc i nightmare można było skończyć jedną ręką. Baa, nawet można pokusić się o stwierdzenie, że zginąć w tej grze można tylko na inferno albo przez disconnect Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 18 marca 2014 Opublikowano 18 marca 2014 Interesuje mnie wasze zdanie, po patchu lepiej isc w ogien czy lod? i czemu? a moze bez roznicy? Cytuj
Ader 383 Opublikowano 18 marca 2014 Opublikowano 18 marca 2014 Lód plus pasywka cold hearted wydaje się dobrą opcją.Nie wiem czy są pasywki na ogień jakieś.Zresztą wydaje mki się że lodowy wiz jest po prostu fajniejszy,chociaż może to ze względu na frozen orb,który mi przypomina d2 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 18 marca 2014 Opublikowano 18 marca 2014 ognisty pod dmg, zimno kontrola, elektrycznosć stuny. fire>>>>frost>>>>>>>>>>>>>>>electr. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi