Opublikowano 30 maja 201212 l Darksiders dostało 7+ od Amera w PE 149. Z tą oceną już bardziej się zgadzam, uważam że gra ciutkę słabsza od Castlevanii i Bayonetty. A dla mnie LOS to mocarne 9/10.
Opublikowano 1 czerwca 201212 l Trailer: http://www.gametrailers.com/video/e3-2012-castlevania-lords/730750
Opublikowano 1 czerwca 201212 l Co tam robi Wiedźmin?! Czyli będziemy tym złym? Byłoby super. Maksymalnie mnie ciekawi pomysł na drugą część tej gry.
Opublikowano 1 czerwca 201212 l Sam jestem ciekaw jaki będzie pomysł - stawiam na dwie drogi - dobrą i złą. Już się nie mogę doczekać większej ilości informacji no i daty
Opublikowano 1 czerwca 201212 l Sam jestem ciekaw jaki będzie pomysł - stawiam na dwie drogi - dobrą i złą. Już się nie mogę doczekać większej ilości informacji no i daty No, ja także. Nawet nabrałem ochoty na te dwa dodatki, aby dokładniej wiedzieć o co chodzi.
Opublikowano 1 czerwca 201212 l Nie ruszylem jeszcze jedynki, mozna bez tego smialo ogladac ten trailer?
Opublikowano 1 czerwca 201212 l Nie ogladaj i lepiej nie wracaj do tego tematu poki nie skonczysz jedynki Artworki w spoilerze:
Opublikowano 1 czerwca 201212 l Kto mi to wykradnie przed premierą? <3 Trailer zrobiony z lekkim rozmachem, podoba mi się to. Teraz tylko czekać na gameplaye
Opublikowano 1 czerwca 201212 l Autor Klimat wyczesany, Gabryś w końcu wygląda jak mężczyzna, a nie jak piczka urzędniczka czy romantyczny Konrad czy Kordian. Badass prawdziwy. Trailer jeden z lepszych jakie do tej pory widziałem. Gra na pewno stanie w szranki o tytuł "Hotest shit of 2013", nie mam wątpliwości co do tego.
Opublikowano 9 czerwca 201212 l Jak zobaczyłem ten trailer to latałem pod sufitem ze szczęścia. Niech tylko tego nie spier*olą i nie każą mi grać tym pajacem z białymi włosami. Gabriel - so fucking epic.
Opublikowano 12 października 201212 l http://castlevaniadungeon.net/forums/index.php?action=dlattach;topic=4965.0;attach=2678;image Czyżby nowy trailer ?
Opublikowano 29 listopada 201212 l Ciekawe czy doczekam się w kontynuacji tych rewolucyjnych zmian w skali gatunku jak dodatkowe bronie.
Opublikowano 29 listopada 201212 l Autor dżizzzz... dobry news... oby tylko nie był w połączeniu z info, że to gra na next geny od czasu gdy męczyłem kamiennych gigantów minęło sporo czasu; mogliby się z tym ustawić na 2013 i miałbym udane święta (Zwyrol, marudzisz ) Edytowane 29 listopada 201212 l przez mr_pepeush
Opublikowano 29 listopada 201212 l Ale ty zwyrol jestes fanbojem. LoSa jeszcze nie skonczylem, bo wysiadlem w trakcie, ale dam jeszcze szanse i wroce. Do tego czasu nie bede krytykowal/chwalil, ale tobie radzilbym to samo, skoro jestes tak paskudnie nieobiektywny. Albo na cos siadziesz i nie zejdziesz, albo bedziesz wychwalal peany nie zwracajac uwagi na wady. Ciekawe ile to rewolucyjnych zmian w skali gatunku znalazlo sie w Arkham City, a to i tak nie przeszkodzilo jej byc genialna gra.
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Trailer z VGA http://www.youtube.com/watch?v=FB9yMhM9-zo Edytowane 8 grudnia 201212 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Fajny, choć muszę przyznać, że liczyłem na coś więcej. W końcu były pokazane fragmety rozgrywki ale to też w bardziej zamkniętych sceneriach. W pierwszym LoS najbardziej zachwycały mnie poziomy w lasach czy ruinach. Jednak grę biorę na premierę i pewnie pozamiata mną tak samo jak pierwsze LoS.
Opublikowano 8 grudnia 201212 l GotY ku.rwa!! Jaram się jak pochodnia! Ciekawi mnie strasznie gdzie będzie miała miejsce akcja gry? Jedynka to jedna z najlepszych gier w ogóle (strasznie niedoceniany tytuł). Gabriel aka Dracul zapowiada się na strasznie ciekawego badass'a. Can't wait!
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Trailer jest ok, ale dupy nie urywa jak poprzedni Klimatem przypomina trochę serię Legacy of Kain (Blood omen). Dave Cox twierdzi iż główny bohater będzie miał kilka broni. W sumie mam nadzieje że będzie więcej "wszystkiego". Ma być "mrocznie" i brutalnie, klimatycznie ... Koniecznie stałe 30 klatek. Edytowane 8 grudnia 201212 l przez Popa
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Chyba ktoś tu się zapatrzał na Kratosa, GoW3 bo Gabriel w trailerze; 2 albo 3 razy mówi o zemście. Brzmi to jak hasła Kratosa heh. Edytowane 8 grudnia 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Huhuhu, trailer sugeruje że będą miejscówki w teraźniejszości. Nie mogę się doczekać
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Huhuhu, trailer sugeruje że będą miejscówki w teraźniejszości. Nie mogę się doczekać Przecież teaser na końcu pierwszej części ze współczesną miejscówką. kto wyedytował i czemu to niby jest spoiler, skoro trailer 2, który każdy kto tu wchodzi widział pokazuje tą samą miejscówkę, która opisuje? Edytowane 8 grudnia 201212 l przez Hela