Timmy 1 801 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 http://www.youtube.com/watch?v=pJk-zhp8aA0 3 Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 (edytowane) o matko z córką jak się ohypeowałem. genialny voice actor! Jedyneczka rozwaliła mi system grafiką, muzą, gameplayem i przede wszystkim zakończeniem. Czekam na przebicie tego wszystkiego w części drugiej. Edytowane 31 października 2013 przez Kalinho_PL Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 O ja pjerdole, nie mówcie mi tylko, że pojawi się moja ulubiona postać z całego uniwersum - sam Alucard (Symphony of the Night ). Jest też i młody Trevor Belmont. Czyli gra będzie się działa w czasach współczesnych albo na przemian. To będzie ostatnia gra, jaką kupię na tej generacji. I oby była tak samo dobra, jak jej poprzedniczka. Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 O ja pjerdole, nie mówcie mi tylko, że pojawi się moja ulubiona postać z całego uniwersum - sam Alucard (Symphony of the Night ). Jest też i młody Trevor Belmont. Czyli gra będzie się działa w czasach współczesnych albo na przemian. To będzie ostatnia gra, jaką kupię na tej generacji. I oby była tak samo dobra, jak jej poprzedniczka. Musi być lepsza Stałe 30 fps. Grałem w demo LOS2 i jest całkiem w porządku, mam nadzieje że tak będzie w pełnej wersji. Mam nadzieje że muzyka będzie lepsza. W LOS1 była ok z paroma naprawdę fajnym utworami np: ostatni pojedynek. Lecz generalnie większość była "nijaka" niby dobra, ale jakoś szału nie było (jak dla mnie). Oby też nie było lokacji podobnych do tych pierwszych z LOS1 (mam na myśli głównie rozdział 2 i 3. I oby eksploracji i "zbierania" było dużo, wówczas jest spora szansa na "wielką grę" Na początku byłem podekscytowany LOS1, ale później mój entuzjazm nieco opadł. (ta nieszczęsna animacja, "bezpłciowa muzyka" ,uogólniając). Dodatkowo zaliczyło się więcej gier z "gatunku". Zarówno młodszych jak i starszych od LOS. Mam nadzieje że MS wyciągnęli wnioski i LOS2 będzie grą niemalże idealną (wiadomo jakieś drobne wady są zawsze). 2 4 Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 Z tą "bezpłciową muzyką" to dowaliłeś do pieca - pamiętam, jakie miałem ciary podczas walki z Wargiem w akompaniamencie tego motywu: Jeśli to albo to jest bezpłciowa muzyka, to ja jestem chyba głuchy. Genialna jest też aranżacja Vampire Killer: Także bullshit jednym słowem. 4 Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 (edytowane) Hehe, widzę że ktoś się obruszył Nie napisałem że wszystko jest "nijakie". "Wioska" akurat jest fajna" tak samo "koń", "walka z wampirami" i "finałowa" (której przykład podałem). Reszta jednym uchem wchodzi, drugim wychodzi. Nic specjalnego. Ktoś tu zareagował "emocjonalnie". Edytowane 1 listopada 2013 przez Popa Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 LOS ma IMO jednen z najlepszych OSTow w branzy. Licze ze dwojeczka zblizy sie do tego poziomu. Ale "nowy" Gabriel nie do konca mi pasuje. 1 Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 LOS ma IMO jednen z najlepszych OSTow w branzy. Licze ze dwojeczka zblizy sie do tego poziomu. Ale "nowy" Gabriel nie do konca mi pasuje. Kwestia gustu Mnie bardziej podobała się muzyka z poprzednich Castlevanii. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 (edytowane) Tutaj się zgodzę, dla mnie chyba jeszcze nic nie przebiło tego czego można było posłuchać w Symfonii Nocy. http://www.youtube.com/watch?v=UTmb8ZCXCiI Edytowane 3 listopada 2013 przez Nemesis 3 Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 (edytowane) Mogliby nam to udostępnić, skoro już wisi na PSS... Edytowane 20 listopada 2013 przez stoodio Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 (edytowane) A wiadomo czy to demo będzie dla wszystkich (i kiedy)? Bo wisi już od tygodnia (albo i dłużej), ale jest tam notka (po kliknięciu w "Tell me more"), że demo jest dostępne tylko dla tych co kupili Mirror of Fate HD. Edytowane 20 listopada 2013 przez Czimeq Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 28 listopada 2013 Opublikowano 28 listopada 2013 Pograłem chwilę w demo i jest naprawdę świetnie. Otwarcie epickie niczym w God of War - walka na wielkim "robocie". Tym razem zamiast light i shadow magic mamy miecz wysysający życie i rękawice zadające większy dmg niż domyślna broń. Super wygląda animacja uniku jak nasz Drakula lewituje nad ziemią. Elementy platformowe w tej części zapowiadają się nieźle, Gabriel bardzo szybko i dynamicznie skacze tym razem po ścianach, można sobie nawet podświetlić właściwą drogę podczas platformowania. QTE podczas grabów wygląda bardziej czytelnie i łatwiej jest trafić. Jest mega, czekam na luty. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Garść nowości na temat Castlevania: Lords of Shadow 2 Im więcej informacji o Castlevania: Lords of Shadow 2 (PS3) pojawia się w mediach branżowych, tym bardziej nie potrafię wyczekać premiery tej produkcji. Najnowsze z nich, pochodzące z magazynu GameInformer pokazują, że Mercury Steam chce złożyć hołd najlepszej ze wszystkich odsłon - Symphony of the Night. Czego spodziewać można się po produkcji zamykającej trylogię Gabriela? Drakula będzie mógł przybrać formę mgły, która pozwoli mu na unikanie przeciwników i przenikaniu przez kraty W grze znajdą się elementy skradania (prawdopodobnie zanim Drakula odzyska siły) Władca Mroku nie otrzyma formy nietoperza, będzie mógł je w zamian za to przyzwać by rozproszyły uwagę wrogów Może także nałożyć urok na wroga i go kontrolować Pojawi się także forma smoka, jednak nie ujawniono żadnych detali Korzystając z własnej krwi, Drakula jest w stanie wzmocnić bicz, a także tworzyć sztylety do rzucania Pieczęć Alastora odblokuje chwilowo każdą umiejętność do każdej broni Drakuli Płaszcz Stolasa wykorzystać będzie można do zwolnienia przeciwników i zebrania większego doświadczenia przy ataku Źródło: GameInformer http://www.pssite.com/news-29894-garsc_nowosci_na_temat_castlevania__lords_of_shadow_2.html 1 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Ciekawe czy "hołd" znaczy coś więcej. Czy w ramach tych pokłonów zrobią z Castlevani choć w kilku elementach tą klasyczną. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Pewnie jakieś luźne nawiązania nie liczyłbym na dużo, tak samo jak w jedynce było jedno małe nawiązanie do MGS i tyle może fan wywnioskować z udziału kojimy w pierwszej odsłonie. Cytuj
Ins 5 821 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Niech ta gra juz wyjdzie, jest to jedyny tytul dla ktorego jeszcze trzymam PS3 w domu. Cytuj
Timmy 1 801 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 Finalna wersja okładki. 2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 Ładna. Ale już bym pograł. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 10 stycznia 2014 Opublikowano 10 stycznia 2014 Wczoraj pojawiło się trochę nowych zapowiedzi. Z nich można wywnioskować, że zapowiada się na czołówkę gier tej generacji konsol. Szkoda, że do 25 Lutego jeszcze trzeba poczekać. Cytuj
Ins 5 821 Opublikowano 10 stycznia 2014 Opublikowano 10 stycznia 2014 Wywiad i troche nowego materialu: Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 Świetna cena za pre-order http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DHACB2A?tag=lowgie-21 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 14 stycznia 2014 Opublikowano 14 stycznia 2014 Widzę mapę w prawym górnym rogu. Jest więc nadzieja na bardziej rozbudowane lokacje <3 Cytuj
Timmy 1 801 Opublikowano 23 stycznia 2014 Opublikowano 23 stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=VgtztYmjVxg Cytuj
estel 806 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 Wow już 25 lutego. Nie mogę się doczekać. Super się zapowiada. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi