_daras_ 725 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Tak jest! Prawdopodobnie będzie to ostatnia gra w jaką zagram na PS3. Bardzo proszę o cudowne zwieńczenie generacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) https://vine.co/v/MuzPmzDXlxP Bardzo krótki filmik Słaba jakość. http://www.youtube.com/watch?v=fVGMYECZnuA Edytowane 28 Stycznia 2014 przez Popa Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 http://www.youtube.com/watch?v=7I8WE0XnLLE&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 http://www.youtube.com/watch?v=AXlNCErenmw Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 196 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Jest pierwsza ocena (od GameInformer): 6.0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 To chyba (pipi)a żart jakiś. Nie wierzę po prostu. Po kapitalnej LoS nie można było tego (pipi)ć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Gameinformer potrzebuje reklamy chyba jedynka wprost genialna a tutaj byłby aż taki zonk? Ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Gameinformer potrzebuje reklamy chyba jedynka wprost genialna a tutaj byłby aż taki zonk? Ciekawe Jak dla mnie LOS genialne nie było. Miało trochę wad, ale było bardzo dobre, solidne 8, "ostateczny werdykt" Trzeba poczekać na inne recenzje. Mam nadzieje że "miejski" poziom jest ciekawy i "niezbyt nowoczesny". Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Po przeczytaniu recenzji nasuwa sie prosty wniosek - nie jest najlepiej. Mowiac w skrocie i cytujac Jeffa Corka - problem polega na tym, ze ten sequel jest tak swiezy jak chuchniecie czosnkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Więcej tego samego w nowej scenerii to źle? To dopiero pierwsza recenzja, więc może nie ma co płakać. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Szkoda ze ten sam argument nie pada w przypadku kolejnych uncharted, gearsow i innych batmanow. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Lara w podbitej rozdziałce dostaje prawie maksymalne noty, a kontynuacja przygód Gabriela 6/10? Ja wiem, że za recenzje trzeba dziś zapłacić, no ale bez przesady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) Nic dziwnego, że tylko tyle. Już przy jedynce nie było kasy na marketing. Przy dwójce pewnie nie dali wystarczająco dużo na tych wszystkich sprzedajnych recenzentów stawiających noty rzędu 9,5/10, corocznym tasiemcom, co jeszcze z 10 lat do tylu, byłyby dosłownie zeżarte przez klepanie tego samego. Poza tym nikt normalny już nie zwraca uwagi na te popłuczyny, zwane "ocenami" od wielkich stron i pism. A w szczególności, jak się weźmie za lekturę samej recenzji, z której wystawiona ocena przez recenzenta jest kompletnie nieadekwatna do treści recenzji. Tak więc, wy(pipi)ane na to, bo nowa Castlevania szykuje się na czołówkę gier AAA ostatniej generacji. Edytowane 5 Lutego 2014 przez Marian446 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) poprzednia castlevania tez imo dostala nizsze noty niz na to zaslugiwala i sie bardzo pozytywnie rozczarowalem, wiec leje na recenzje Edytowane 5 Lutego 2014 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 W ogóle nie powinno być żadnych ocen, tylko tekst do czytania. Ale taki motyw nie przejdzie, bo zmusiłoby to Januszy do czytania ze zrozumieniem z wyciągnięciem końcowych wniosków. Lepiej dać super duper high spore 9,5/10 i tak sporo leniwców się na to rzuci. Wywalone na nich. Zresztą, ja już tyle crapów AAA z ocenami 10/10 grałem, że kompletnie mnie to nie rusza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Ja jednak z chęcią ogram dwójkę bez względu na wszystko. Jedynka wykupiła u mnie duże zaufanie i pochłoneła do splatynowania wraz ze świetnymi hardkorowymi dodatkami Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Jeżeli miałbym się przejmować ocenami pojedynczych serwisów to nie ograłbym 75 % tytułów przy których siedze i zacieszam miche. Już większy wniosek możnaby wyciągnąć z takiego metacritica. Osobiście jestem spokojny o tą część, troche zirytowało mnie właśnie że tak dużo materiałów powypuszczali w ostatnim okresie, wolałbym już zagrać a nie spuszczać się nad filmikami zawierającymi spojlery z gry : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Szkoda ze ten sam argument nie pada w przypadku kolejnych uncharted, gearsow i innych batmanow. Akurat ostatni gacek dostał za to po (pipi)e. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Lords of Shadow było niedocenione i uważam tą gierę za jedną z najlepszych w gatunku. Nie wierzę aby sequel okazał się gorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 W nowym CDA jest ponoć podwójna recenzja. Gra zrobiła szum. Specjalnie z rana kupie tego szmatławca i napiszę co i jak. Płytkę dam cyganom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Oceny w CD Action są "niezbyt pozytywne". Cytuj Odnośnik do komentarza
Sowaa 27 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 No już z Popą zdołaliśmy obczaić recenzje w CD Action, nie nastawiałbym się na raczej na 2 recenzje bo jedna to po prostu bardziej roozbudowane 3 grosze. Niestety główna recenzja łoi nową Castlevanię po dupsku równo, dodam, że jest to ocena zbliżona do tej niedokońca potwierdzonej z GameInformera. Facet mimo wszystko trochę pojechał po bandzie, nie wierzę akurat żeby warstwa audio zasługiwała na tak mało. W recenzji nie uświadczycie szczegółów dotyczących lokacji, menusów, drzewek umiejętności, oraz bestiariusza, są tylko niepokojące ogólniki. Najbardziej niepokoi mnie fakt elementów skradankowych, ktore zostały wpakowane na siłę, częstych loadingów, które zamaskowane zostały przez niekończące się podróże windami, etc. Recenzent zwraca uwagę na fakt, że w grze za rzadko dochodzi do starć z przeciwnikami chwaląc przy tym system walki, jednocześnie zaznaczając, że czasem przez 40 minut nic się nie dzieje. Na resztę minusów, które wymienił jak idiotyczna fabuła, czy obecność różnych zagadek w grze (tak to potraktowano jako wadę!) przymykam oko gdyż to już jest kwestia gustu. Przykładem jest czepianie się przez recenzenta, że czasami nie wiedział gdzie ma iść, bądź jakiej umiejętności ma użyć przy danym bossie bo gra nie podaje rozwiązań na tacy...trochę śmieszne. Znacznie bardziej sensowna jest mini recenzja w ramce, której autor zaznacza, że trzeba nastawić się bardziej na spokojną rozgrywkę w stylu Darksiders, gdzie lwią część czasu spędzimy na zwiedzaniu, szukaniu sekretów i rozwiązywaniu zagadek niż na walkach. Niestety lokacje współczesne podobno wypadły strasznie kiepsko i jak zwykle nie był to dobry pomysł (patrz DMC2) Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Acha, czyli powtórka z recenzji MG Rising z jakiegoś portalu:" I Don't know how to parry, 3 out of 10". Szkoda, że o takie bzdury nie czepiają się w corocznych kotletach. A jeżeli grze bliźej do Darksiders, to już w ogóle mega. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Mozna juz sciagac demko z PSN (712MB). Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Przecież CD-Action żyje we własnym świecie. Świetne gry im się nie podobają, jakieś gó.wienka z naleciałościami blacharskimi są dla nich megahitami. Do piachu z tymi ocenami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi