Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Fajnie to wyglada. Klimat podobny do "Drogi", jednak z zombiakami.

• Odpowiedzi 203
  • Wyświetleń 41,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kilka nocek zarwanych. O 5 rano z reguły kończyliśmy sesje. Uzbrojenie pełne, plecaki i inny szpej wojskowy. Ale często to tylko chwilowy stan w tej grze. Świetne jest odczucie idąc sześcioo

• Heh, kolejne dni i kolejne niesamowite akcje w Chernarusi. Czasem, jako samotny łowca, czasem z braćmi stalkerami.   Wbijamy na serwer. Piękny poranek, czwarta, może piąta rano. Pr

• i full versja dalej: http://www.youtube.com/watch?v=zCzJzNqB64g

Opublikowano
  • Autor

50

Twórca ma zwiększyć tą liczbę do 70. Myślę, że sukcesywnie z czasem będzie ona tylko rosła. Za rok to powinien być już prawdziwy moloch dla każdego fana bardziej hardcorowego grania.

NAJNOWSZY PATCH POZWALA ZMIENIĆ PŁEĆ!!!

Edytowane przez Wiolku

Opublikowano

Ciekawy pomysł, mod sie ciągle rozwija, ale poczekam na jakąś znizke na steam.

Opublikowano

A ja na ponowną zniżkę na Amazonie, bo mam tylko podstawkę, a z uwagi na popularność tytułu po wypuszczeniu moda, ciężko dorwać OA po taniości gdziekolwiek ;/

Jaram się tak samo jak jaram się PR. Te same klimaty w całkiem innych klimatach :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Od dawna byl przeciez. Watpie, aby zrobili jakas drastyczna obnizke - gra jest za dobrze sprzedaje nawet za full ceny. Nawet jak bedzie -33% to sie bede cieszyl.

Opublikowano

a to mozliwe. jednak dopiero od niedawna widze to na glownej stronie w featured items. pewnie przez popularnosc modu i to ze jest to najchetniej obecnie kupowana gra na steam tam wrzucili.

Opublikowano

Macie może jakieś porządne kanały na YouTube z gameplayami DayZ?

Opublikowano

Bardziej irytującego gościa się wkleić nie dało...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

http://www.twitch.tv/crream

polecam kanal tego pana.

dzisiejsza akcja z jego streamu: zrespawnowal sie przy innym streamerze (arthur znany ze streamowania diablo 3 dh) z toporem. ten zaczal go gonic w obstawie 2-3 zombie i przypadkowo... zlamal noge. ten znalazl rowniez topor i wrocil do niego, strzelil go raz i arthur zaczal krwawic. tak wiec cream tak sobie stoi i patrzy jak drugi sie wykrwawia i nie zauwazyl, ze ten delikatnie sie do niego podczolgal, podniosl i strzelil mu head shota tasakiem. mega fail. ;)

akcje z granatami, unikaniem snajperow, itp sa rowniez godne polecenia. ogolnie widzialem wiecej akcji na jego streamie przez 30 minut, niz u innych streamerow przez tydzien.

Opublikowano

Zapowiada sie ciekawie. Mam nadzieje, ze wyjdzie jeszcze przed WarZ. Chociaz obydwa zapowiadaja sie ciekawie. :)

http://www.thewarz.com/index.html