junioru2 12 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Naprawdę fajna gra. Jeżeli spotykasz kogoś, rodzi się pytanie. Pomóc czy dla świętego spokoju odstrzelić łeb? Ja w takim wypadku podejmę ryzyko. Czego Ci potrzeba? Mam jedzenieie i trochę wody. Może kiedyś ponownie się spotkamy i to ja będę potrzebował pomocy? Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Oglądałeś taki program " Warto rozmawiać" zauważyłem Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Na konsolach nie ma sensu gadać, bo sterowanie jest tak skomplikowane, że zanim spróbujesz dokopać się do emotki z machaniem ręką to już będziesz martwy. Przyjaznych ludzi można spotkać tuż po respawnie, na brzegach mapy, ale im dalej w głąb, tym szanse mniejsze. Na PC jakoś ludzie chętniej współpracują, a konsolowe community traktuje ten tytuł jako kolejne battle royale. 1 Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Koniec sielanki. Brak ostrożności i tracę wspaniałe zasoby (według mnie). Zabija mnie zombie (sztuk jeden). Wszystko przez to żejie mogłem zatamować krwotoku. Jakiś bug? Może. Bolało? No jasne! Latałem za tym ekwipunkiem pare dni. Mosin dwa pistolety maszynowe i dwa pistolety. Full ammo, jedzenie i antybiotyki. Szkoda, wielka szkoda. Zaczynamy od nowa! Warto, dla emocji, widoków i wspaniałego klimatu. Cytuj
Boomcio 4 065 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Jeden zombiak zabija uzbrojonego po zęby soldiera? Jak żeś to zrobił synek? 1 Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 A bo noża chciałem wyciągnąć. Zamiast sprowadzić kolesia pięściami do parteru, to nie! Noża! Królestwo za noża! No i się zrobiło. A po powrocie przytomności nie mogłem wybrać bandaża i zatamować krwawienia więc R.I.P. Nie odpuszczam! Jutro wybieram się na kolejny sprawdzian. Ja vs Czarnoruś. Jakaś policyjka, szpital i wracam do gry. Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Czy rozmieszczenie miejscowości na mapie może być różne na serwerach nieoficjalnych? Czy zawsze są na tych samych koordynatach? Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Morgen! Jakieś konkretne zmiany po tej aktualizacji? Wiem że jakaś broń wleciała pistolet jednostrzałowy i coś ala Luger plus dzida? Ale czy jakieś wielkie zmiany w mechanice? Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 18 lipca 2022 Opublikowano 18 lipca 2022 Czy ma ktoś jakąś radę gdzie najlepiej szukać Mosina? Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 20 lipca 2022 Opublikowano 20 lipca 2022 Kiedyś pisali, że we wrakach helikopterów, ale to było lata temu, więc nie wiem, czy wciąż aktualne Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 6 grudnia 2022 Opublikowano 6 grudnia 2022 Zakupiłem,jutro-pojutrze będzie u mnie podstawka. Spragniony wyzwania ciut przebieram nóżkami . Żonę uprzedziłem,że zamówiłem angażująca grę i do świąt mogę wsiąknąć 1 Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 (edytowane) Odebrałem paczkę z grą Zainstalowałem,włączyłem... Kuwra jakie to jest brzydkie . Ok włączyła się mapa na randomowym serwerze. Nosz strasznie kieprawo to wygląda i jakieś takie 17,5 FPS Dobra stoi moja postać w jakieś wiosce,obok stoi coś ala golf 2, obiekty doczytuja się parę m obok mnie, nawet cały budynek się dograł. Wziąłem jakąś brechę z bagażnika golfa i wchodzę do budynku. Nim ogarnąłem którym przyciskiem się co robi w celu przeszukania szafek,przybiegł taki sam postrzępiony znajduch jak ja i mi najeb.al pięściami Już gra zrobiła na mnie wrażenie,chciałbym tylko żeby jednak technicznie mnie nie odrzuciła bo naprawdę lepiej wygląda moja poranna kupa w sedesie po kawie. Sterowanie i klawiszologia to coś wspaniałego widzę Edytowane 9 grudnia 2022 przez Szajka Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 11 grudnia 2022 Opublikowano 11 grudnia 2022 Jak liczyłeś na 4K/60 to tylko na XSX takie bajery - na PS5 dalej średniowiecze - 1080p i 30fps. 1 Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 11 grudnia 2022 Opublikowano 11 grudnia 2022 Mam wersje ps4 pudełkowa,jest jakiś patch na ps5 który poprawia cokolwiek ? Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 12 grudnia 2022 Opublikowano 12 grudnia 2022 No właśnie u góry Ci wkleiłem. Nic, oprócz podobno stabilnych 30fps. 1 Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 12 grudnia 2022 Opublikowano 12 grudnia 2022 3 godziny temu, Wredny napisał: No właśnie u góry Ci wkleiłem. Nic, oprócz podobno stabilnych 30fps. Serduszko mi się krajało jak ten film wyzej oglądałem. Wątpię,że te 30 FPS jest stabilne nie wygląda na takie. Pojawiające się całe obiekty i parszywa grafika mnie mocno zniechęcają,ale zrobię jeszcze podejśc kilka nim ostatecznie porzucę ten tytuł. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 12 grudnia 2022 Opublikowano 12 grudnia 2022 XBOX ma jakoś lepiej to rozwiązane, już nie pierwszy tytuł działa na nim zdecydowanie wydajniej. Generation Zero też np. 1 Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 12 grudnia 2022 Opublikowano 12 grudnia 2022 Drewno i siermiega przeokropna. Znalazłem bluzę i za uj nie wiem jak na siebie założyć,postać łapie ja w rękę a założyć nie chce. Smuteczek mnie ogarnął bo raczej mi nie siądzie ten tytuł. Nie chce ktoś kupić? Ja nówkę kupiłem za 140 cebulionow,odsprzedam za 100 zl Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 29 stycznia 2023 Opublikowano 29 stycznia 2023 Grałem na ps4 pro i działanie było bardzo słabe. O ile lasy i małe miejscowości chodziły ok to po wejściu do miasta gdzie stoi dużo wysokich bloków fpsy poleciały na łeb na szyję. Teraz gram na Xsx i jest git. Gra nie jest graficzną petardą ale w połączeniu z klimatem można trafić na widoki które zapierają dech w piersiach. Dla mnie największym atutem jest fakt że to co widzę w grze spotykam jadąc autem przez moją okolicę :) 1 Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 30 stycznia 2023 Opublikowano 30 stycznia 2023 9 godzin temu, Wredny napisał: Zombie? Czasami;) A gdzie w Livoni znajdę ten wielki bunkier? Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 13 lutego 2023 Opublikowano 13 lutego 2023 Dobry wieczór. Gram na XSX. Czy kiedy mówię przez mikrofon bez wciśniętego krzyżaka to mnie słychać? Jak to działa? Jeżeli ktoś mnie postrzeli ale nie dobije (nie umrę tylko stracę przytomność) to będzie słyszał to co mówię? Jest wtedy sens podejmowania jakiś negocjacji? Cytuj
whitesand 16 Opublikowano 13 lutego 2023 Opublikowano 13 lutego 2023 Musi być wyświetlona na ekranie ikonka mikrofonu. Aktywować można krzyżakiem lub głosem (wybierasz w menu). Gdy masz zaciemniony ekran jesteś nieprzytomny - tym samym nie słychać co i czy w ogóle mówisz. Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 27 lutego 2023 Opublikowano 27 lutego 2023 (edytowane) Dobry. Mam od dwóch dni w czasie gry symbol jakby łańcucha i wykrzyknik w trójkącie (lewa górna część ekranu). Kolor żółty. Co to oznacza? Czasami czerwony. Edytowane 27 lutego 2023 przez junioru2 Cytuj
whitesand 16 Opublikowano 27 lutego 2023 Opublikowano 27 lutego 2023 Połączenie z serwerem, a raczej jego niezadowalająca jakość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi