Zimol 85 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 (edytowane) Witam! Rozpoczynając ten post przejdźmy od odmulenia tego podupadłego, niegdyś legendarnego niczym granaty Cichego forum. Zaiste był taki dzień w który grono zapaleńców HALO zebrało się w jednej z kolebek polskiego Halo, w Kietrzu (znanym również jako Kjecz, albo dawne "chłopaki z GLD"). Lokalizacja - epicki DOM DZIAŁKOWCA na ul. Głowackiego, synonim prawdziwego hardkorowego biwakowania na pełnej kaaaaaaaaaa.... Pamiętacie te czasy kiedy dobry lan = ustrzelenie paru "trójek" i pare snipe headów... prawdziwych snipe headów, a nie zgejowaciałych autoaimskich pi.zd z późniejszych Halo. Gdzie liczyły się integracja, wspólne ogrywanie się, rzucanie mniej lub bardziej zasadnych kaa i chaa we wszystkie kąty pomieszczenia, black out jeśli się przesadziło. Gdzie wyzwiska Psycholka brzmiały znacznie soczyściej niż przez headseta na XBL... ehh się zrobiłem sentymentalny... w każdym razie coś jest na rzeczy bo ostatnio naszły mnie takie myśli, a może ten dawno obiecany Dom Działkowca 2 zrobimy? Ostatni raz dysponowaliśmy setem do gry 4vs4 w Halo3 dzięki uprzejmości M$ i pomocy Bartha, 2 setami Lan do Halo1, Xboxem 360 ze StreetFighterem i stanowiskiem z Rockbandem 2 i wszystkimi czteroma instrumentami... filmik co by nie być gołosłownym: http://www.youtube.com/watch?v=pCd_1KduAGs Z doświadczeń jakie odnieśliśmy stwierdzić można, że a) było za(pipi)iście b) set do Halo3 (dzisiaj Ricz), się w ogóle nie sprawdził bo do gry w Halo3 palili się tylko Kerlo i ekipa Bartha (5 osób?) c) tym razem weźmiemy grill z prawdziwego zdarzenia bo brakowało tego dosyć wyraźnie Co do daty strzelałbym pod koniec sierpnia/początek września byłby... szczegóły nadejdą z czasem. Stay Tuned... Sugerowałbym by tym razem nastawić się na granie stricte Retro... 2 sety do Halo1 są jak najbardziej w zasięgu... Uzny, turniej w Kresza też może co? Jeśli ktoś ma jakieś jeszcze pomysły chętnie może dorzucić... Kurde ludzie! Od nas tylko to zależy, Halo: CE, w które można pograć na przyzwoitym poziomie, miejscówa gdzie nikt nam nie truje, grill i 2 dni chlania do zmordowania... jeśli nie teraz to kiedy jeszcze? Zwłaszcza liczę na oldskulowców i dinozaurów... Ale jeśli Riczowcy się jakoś zaktywizują to może jeszcze z Barthem coś podziałam:) pozdro! Edytowane 26 maja 2012 przez Zimol 4 Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 29 maja 2012 Opublikowano 29 maja 2012 Hahahha filmik niszczy. Proponuje jeszcze 2 sety do whisky (BOCZEK?) ;] Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 29 maja 2012 Opublikowano 29 maja 2012 obiecuje oddac wodke (z nawiazka). 1 Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 (edytowane) Korwa, jak będzie dom działkowca to wracam z Japonii SZMATYYYii!!1 Edytowane 18 lipca 2012 przez Flaha Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 (edytowane) Jeżeli po 26 sierpnia to są duże szanse, że się stawię z Psychem. Oczywiście na HALO a nie jakieś ricze. Edytowane 18 lipca 2012 przez Maiden Cytuj
barth 70 Opublikowano 22 lipca 2012 Opublikowano 22 lipca 2012 Jeśli Uzny oddaje wódę to chyba trzeba przyjechać Cytuj
nelson 4 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 jesli Buli ogarnie to tez sie zjawie 1 Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 Chciał bym zauważyć że 23-26 sierpnia 2012 we Wrocławiu są Dni Fantastyki (które będą w tym roku Polconem) Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 31 lipca 2012 Opublikowano 31 lipca 2012 Dzien Dobry. Bendem. H1 ForEwer Vodka ForEwer Byle po DF zwanym Polconem. Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2012 Hej ludzie, dobrze wiedzieć, że ktoś ze starej ekipy jeszcze żyje, w ogóle że żyje w tym roku nie ma szans, po naszym ogolnopolskim zlocie w roku 2009tym Dom Działkowca jest jak dom weselny - pół roku do przodu terminy Ale może być pewni, że takie coś odbędzie się na pewno w przyszłym roku dam kilkumiesięczny heads-up i będzie to okazja mam nadzieję by w końcu może pograć po niezłe Halo (4 mam nadzieję), no i legendarke spod znaku CE. Także zaciągnijcie pasa, pomailujcie, pofejsbukujcie z ludźmi z tych lat co już nie wrócą, generalnie po tylu dniach nie doczekałem się 10 odpowiedzi... no nie wierze... wiele osób pewnie tu już nawet nie zagląda bo i po co? Event mimo wszystko by się przydał, no ale obecnie siła wyższa, a event obiecałem i będzie... pozdro Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Opublikowano 3 sierpnia 2012 To inaczej - kto z ekipy wbija na PolCon ? TroniC, Krzyś - ktoś jeszcze? Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Opublikowano 3 sierpnia 2012 TroniC, Krzyś, Leon, BarcaFan... Piczel? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi