Skocz do zawartości

Euro 2012 Fantasy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba mam ostateczny skład już

-------------------------Akinfeev---------------------------

-----------Piszczek-----Pique--------Alba--------------

-----Larsson-----Ozil-----Dzagoev----Ribery---------

-----Jelavic------Ibrahimovic----Van Persie-----------

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

schaby

skład:

Cech, Piszczek, Berezutski, Boateng, Pique, Van Bommel ©, Dzagoev, Ashley Young, Mario Gomez, Lewandowski, Welbeck.

Ławka: Pyatov, Abate, Alou Diarra, McGeady.

Edytowane przez Vinny
Opublikowano

Dobrze że nie wziąłem Szczęsnego :D Piszczek i Lewy jacyś tacy pewniejsi mi się wydawali. Shirokova nawet nie wziąłem pod uwagę, fajnie że zabrałem Berezutskiego, tani i powinien grać dalej. No i Dzagoev :D Ciekawe jak tam dzisiaj pójdzie...

Opublikowano

Sam tu pisałem, żeby brać Dżagojewa, a sam chciałem być sprytny i go nie wziąłem. Mam nadzieję, że nie będzie jakoś specjalnie punktował w meczu z Polską.

Opublikowano (edytowane)

W moim przypadku sam się zdziwiłem, że nie zamykam stawki - 13 punktów to sporo, zważywszy na to, że moje wybory opierają się na zasadzie: lubię Rosicky'iego więc będzie u mnie w składzie :D Jarek Plasil obdarzył mnie aż 6 punktami, wzruszyłem się. BTW: od czego właściwie zależy kto ile punktów otrzyma?

Edytowane przez ciwa22
Opublikowano

5 punktów tylko :/ Żirkow i Rosicky zapunktowali, Szczęsny niestety nie. Dzisiaj niech Krystyna sieknie hat tricka szkopom <ok>

Opublikowano

Sam tu pisałem, żeby brać Dżagojewa, a sam chciałem być sprytny i go nie wziąłem. Mam nadzieję, że nie będzie jakoś specjalnie punktował w meczu z Polską.

Znowu chciałeś być undergroundowy, jak z nie braniem Messiego w Fantasy CL ? :P Po sparingach Rosji przed Euro combo Dzagoew-Shirokov obowiązkowe przy naszej słabej grupie ;)

Opublikowano

Postaw na faworytów, niech spier.dolą Ci ligę.

Mam nadzieję, że Moutinho i Kryśka nie zawiodą.

Opublikowano

Koledzy podpowiedzcie po w tych zasadach jakoś to tak głupie wytłumaczone, a że pierwszy raz gram w tą fantasy league to nie chcę nawalić :) Jak zmienię np. Van Bommela ( c ), który dziś zdobył mi dwa pkt na np. McGeadyego to pkt które zdobył Van Bommel się kasują czy jak? Van Bommel idzie na ławke ofkoz, McGeady wchodzi z ławy na boisko bo jutro gra. Nic się nie skasuję? Wszystkie pkt zostaną czy jak?

Opublikowano

Są wypisane zasady na stronie. Zawodnicy na ławce dają ci zero punktów. Jak kogoś zdejmiesz na ławę to tak, punkty "się kasują". W sensie nie będą się liczyć punkty, które zdobył Van Bommel, jeśli go dasz na ławkę.

Opublikowano

TABELA PO 1. KOLEJCE:

1. ogqozo - obamozo(54 pkt.)

2. Bartg - RTS Widzew(53 pkt.)

2. El Loco Chocko - obesrane_dranie(53 pkt.)

4. Kaz - AC Grzyby(50 pkt.)

5. Qvstra - Qvstry(49 pkt.)

6. Pelipe - Najebawszy FC(47 pkt.)

7. _shaman_ - Traktorzyści FC(45 pkt.)

8. keyzee - Krzysiaki(42 pkt.)

8. Khadgar - Dyzma FC(42 pkt.)

8. Vinny - Schaby(42 pkt.)

11. Stona - Stonki(40 pkt.)

11.marjano - JDYC(40 pkt.)

13. orzel - CzuberSS FC(39 pkt.)

14. Dobos - FC Dobos(37 pkt.)

15. luk_ash - ViscaPolska!(35 pkt.)

15. Alex van Cube - (35 pkt.)

17. Ciwa22 - Conmebol(34 pkt.)

17. Mathiu - Mephistopeles(34 pkt.)

17.bartiz - Czuwaj(34 pkt.)

20. ofsajd - polaczki(33 pkt.)

20. Codename - CULE_KILLER(33 pkt.)

20. Robak - Czerwone Robaki(33 pkt.)

20. Ore- rzadkobrodzi(33 pkt.)

20. Damianos Team* (33 pkt.)

25. _lukas_ - Fc Kręcina(32 pkt.)

25. Kalel - FC Kandor (32 pkt.)

27. Karol_1985 - Welna(30 pkt.)

28. lukaszt_89 - Polska Husaria(29 pkt.)

29. Rozi - Dragões(22 pkt.)

* - wpisz się do tematu, bo nie znam twojego nicka

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Całkiem nieźle, chociaż mogło być lepiej. Widzę, że zdecydowanej większości Szczęsny i mierny Van Persie spie.rdolili troche bilans punktowy.

A Rozi lamus ostatni XD