Opublikowano 3 czerwca 201212 l Autor Chyba mam ostateczny skład już -------------------------Akinfeev--------------------------- -----------Piszczek-----Pique--------Alba-------------- -----Larsson-----Ozil-----Dzagoev----Ribery--------- -----Jelavic------Ibrahimovic----Van Persie-----------
Opublikowano 7 czerwca 201212 l schaby skład: Cech, Piszczek, Berezutski, Boateng, Pique, Van Bommel ©, Dzagoev, Ashley Young, Mario Gomez, Lewandowski, Welbeck. Ławka: Pyatov, Abate, Alou Diarra, McGeady. Edytowane 7 czerwca 201212 l przez Vinny
Opublikowano 7 czerwca 201212 l Autor licze jutro na jakieś pierwsze punkciki. KURRRRRRRRRW.AAAAAAAAAAAAAA NIE WYTRZYMIE JUZ Edytowane 7 czerwca 201212 l przez Pelipe
Opublikowano 8 czerwca 201212 l Bricks - JDYC aka niedowidzi Edytowane 8 czerwca 201212 l przez marjano
Opublikowano 8 czerwca 201212 l Lewandowski, Dzagoew, Shirokow - good choice by me szczesny na bramce troche mniej :ph34r:
Opublikowano 9 czerwca 201212 l Dobrze że nie wziąłem Szczęsnego Piszczek i Lewy jacyś tacy pewniejsi mi się wydawali. Shirokova nawet nie wziąłem pod uwagę, fajnie że zabrałem Berezutskiego, tani i powinien grać dalej. No i Dzagoev Ciekawe jak tam dzisiaj pójdzie...
Opublikowano 9 czerwca 201212 l Autor (pipi)a 13 punktów tylko i tylko sam Dzagoev wszedł. Licze dzisiaj na Ozila, Van Persiego i De jonga.
Opublikowano 9 czerwca 201212 l Szczęsny zrobił ładnego combo breakera. Brakowało tylko, żeby jakiegoś samobója jeszcze wsadził
Opublikowano 9 czerwca 201212 l Sam tu pisałem, żeby brać Dżagojewa, a sam chciałem być sprytny i go nie wziąłem. Mam nadzieję, że nie będzie jakoś specjalnie punktował w meczu z Polską.
Opublikowano 9 czerwca 201212 l W moim przypadku sam się zdziwiłem, że nie zamykam stawki - 13 punktów to sporo, zważywszy na to, że moje wybory opierają się na zasadzie: lubię Rosicky'iego więc będzie u mnie w składzie Jarek Plasil obdarzył mnie aż 6 punktami, wzruszyłem się. BTW: od czego właściwie zależy kto ile punktów otrzyma? Edytowane 9 czerwca 201212 l przez ciwa22
Opublikowano 9 czerwca 201212 l 5 punktów tylko Żirkow i Rosicky zapunktowali, Szczęsny niestety nie. Dzisiaj niech Krystyna sieknie hat tricka szkopom <ok>
Opublikowano 9 czerwca 201212 l Sam tu pisałem, żeby brać Dżagojewa, a sam chciałem być sprytny i go nie wziąłem. Mam nadzieję, że nie będzie jakoś specjalnie punktował w meczu z Polską. Znowu chciałeś być undergroundowy, jak z nie braniem Messiego w Fantasy CL ? Po sparingach Rosji przed Euro combo Dzagoew-Shirokov obowiązkowe przy naszej słabej grupie
Opublikowano 9 czerwca 201212 l Postaw na faworytów, niech spier.dolą Ci ligę. Mam nadzieję, że Moutinho i Kryśka nie zawiodą.
Opublikowano 9 czerwca 201212 l Koledzy podpowiedzcie po w tych zasadach jakoś to tak głupie wytłumaczone, a że pierwszy raz gram w tą fantasy league to nie chcę nawalić Jak zmienię np. Van Bommela ( c ), który dziś zdobył mi dwa pkt na np. McGeadyego to pkt które zdobył Van Bommel się kasują czy jak? Van Bommel idzie na ławke ofkoz, McGeady wchodzi z ławy na boisko bo jutro gra. Nic się nie skasuję? Wszystkie pkt zostaną czy jak?
Opublikowano 9 czerwca 201212 l Są wypisane zasady na stronie. Zawodnicy na ławce dają ci zero punktów. Jak kogoś zdejmiesz na ławę to tak, punkty "się kasują". W sensie nie będą się liczyć punkty, które zdobył Van Bommel, jeśli go dasz na ławkę.
Opublikowano 10 czerwca 201212 l Autor Myślałem, że będe oryginalny mając Dzagoeva i Jelavica w składzie, ehhhh.... ;/
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Autor TABELA PO 1. KOLEJCE: 1. ogqozo - obamozo(54 pkt.) 2. Bartg - RTS Widzew(53 pkt.) 2. El Loco Chocko - obesrane_dranie(53 pkt.) 4. Kaz - AC Grzyby(50 pkt.) 5. Qvstra - Qvstry(49 pkt.) 6. Pelipe - Najebawszy FC(47 pkt.) 7. _shaman_ - Traktorzyści FC(45 pkt.) 8. keyzee - Krzysiaki(42 pkt.) 8. Khadgar - Dyzma FC(42 pkt.) 8. Vinny - Schaby(42 pkt.) 11. Stona - Stonki(40 pkt.) 11.marjano - JDYC(40 pkt.) 13. orzel - CzuberSS FC(39 pkt.) 14. Dobos - FC Dobos(37 pkt.) 15. luk_ash - ViscaPolska!(35 pkt.) 15. Alex van Cube - (35 pkt.) 17. Ciwa22 - Conmebol(34 pkt.) 17. Mathiu - Mephistopeles(34 pkt.) 17.bartiz - Czuwaj(34 pkt.) 20. ofsajd - polaczki(33 pkt.) 20. Codename - CULE_KILLER(33 pkt.) 20. Robak - Czerwone Robaki(33 pkt.) 20. Ore- rzadkobrodzi(33 pkt.) 20. Damianos Team* (33 pkt.) 25. _lukas_ - Fc Kręcina(32 pkt.) 25. Kalel - FC Kandor (32 pkt.) 27. Karol_1985 - Welna(30 pkt.) 28. lukaszt_89 - Polska Husaria(29 pkt.) 29. Rozi - Dragões(22 pkt.) * - wpisz się do tematu, bo nie znam twojego nicka --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Całkiem nieźle, chociaż mogło być lepiej. Widzę, że zdecydowanej większości Szczęsny i mierny Van Persie spie.rdolili troche bilans punktowy. A Rozi lamus ostatni XD