bor 2 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 Mam pytanie, czy te kody z allegro gold xbox live 48h są z legalnego źródła? Czy jeśli nie są, można używając kod dostać ban? Nie chcę kupić konta z ms point, ani z goldem, ani też samych punktów, chcę tylko kod do gold. Czy można dostać bana za to? Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 Kody pochodzą z różnych promocji (np: kliknij lubię to na FB i dostaniesz kod trial) i nie można za używanie ich dostać bana koniec. Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 Z tymi trialami 48h to golda mieć nie będziesz,możesz za to wtedy pograć sobie przez 2 dni online ale konto pozostanie silver. Ja kiedyś sporo korzystałem z tych kodów i nigdy nie miałem najmniejszych problemów. Dobrze jest kupować max 10 kodów bo jak kupisz więcej i nie upilnujesz to czasem jest tak że po jakimś czasie nie działają. Pozdro Cytuj
bor 2 Opublikowano 27 maja 2012 Autor Opublikowano 27 maja 2012 Czyli bana na 100% nie dostane? A gold na 3msc jak kupie na allegro i to bedzie jakies niepewne zrodlo, to ban moze byc? czy nie ma opcji? Reasumujac, czy kod 48 h trial na online, bądź kod na gold 3 msc, rok nie grozi banem? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 27 maja 2012 Opublikowano 27 maja 2012 Czyli bana na 100% nie dostane? A gold na 3msc jak kupie na allegro i to bedzie jakies niepewne zrodlo, to ban moze byc? czy nie ma opcji? Reasumujac, czy kod 48 h trial na online, bądź kod na gold 3 msc, rok nie grozi banem? Człowieku napisali Ci ze nie dostaniesz bana ,kupuj i ciesz się graniem . SAm kupuje golda na 12 miesięcy od 3 lat na allegro i bana nie mam , więc nie panikuj na zapas . Cytuj
Bosu 15 Opublikowano 28 maja 2012 Opublikowano 28 maja 2012 Abonament gold nie występujący na żadnym koncie, jedynie w postaci kodu pod jakąkolwiek formą i na jakikolwiek czas nie sprawi, że dostaniesz bana. Cytuj
bor 2 Opublikowano 29 maja 2012 Autor Opublikowano 29 maja 2012 Kupiłem kod na 48h i jest ok, arigato Wam 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi