epl 160 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 ktos probowal? w pazdzierniku mam miesiac przerwy w pracy i jestem o krok od zakupu biletow do Bombaju na 4tyg. czy polecicie cos oprocz standardowych rzeczy w stylu Goa czy Darjeeling? jakies porady odnosnie transportu w samych indiach? chcialbym zaoszczedzic na lotach w samych indiach (nie mam zaufania do ich pociagow), istnieja jakies karnety tamtejszych lini lotniczych? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 405 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 polecam wielbłądy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 w topgear jeździli samochodami i przeżyli Cytuj Odnośnik do komentarza
ciuh 1 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 (edytowane) Na jednym z blogów podróżniczych czytałem, że na tej stronie warto planować podróż po Indiach, promocje rabaty i latanie nawet tanio wychodzi. http://www.makemytrip.com/ Co do Indii jest masa blogów na ten temat(gdyby tu odpowiedzi Ciebie nie zadowoliły). Edytowane 5 Lipca 2012 przez ciuh Cytuj Odnośnik do komentarza
MaciejPŃ 18 Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 ja jednak polecam pociagi. Wygodne, zaoszczedzisz na noclegu itp itd. I nie rezerwuj nic przez internet, noclegow itp, bo taniej znajdziesz na miejscu. Wyjatkiem jest Mumbai, tam faktycznie latwiej bedzie cos w sieci znalexc. W Bombaju tez swietnie dziala CS, jak i w innych czesciach Indii. No warto jednak wpasc do Delhi, Agry, Jaipuru, Mahabalipuram bylo fajne, Varanasi ect. Indie sa za duze, zeby zobaczyc wszystko w 4 tygodnie. Z kumplem szlajalem sie tam ponad 4 miesiace, i spokojnie ze 2-3 razy tyle moglbym tam zostac. Goa slyszalem ze przereklamowane, my poplynelismy na Andamany - REWELACJA. jak cos tutaj podrzucam linka do bloga ktorego prowadzilismy, www.bubblesaroundtheworld.com musimy uzupelnic koncowke wyjazdu, ale indie na poczatku sa cale, z miejscami gdzie bylismy. Jest tez mapka, wiec jakbys mial jakies konkretne pytania, o konkretne miejsca to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza
epl 160 Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 muy bien nie chcialem pociagow z powodu ograniczonego czasu, ale chyba w koncu zmienilem lekko plany i w tym roku zajmne sie zachodnia czescia kraju swietny blog btw Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi