Hejas 455 Opublikowano 29 maja 2012 Opublikowano 29 maja 2012 Szukam słuchawek bezprzewodowych do TV, do filmów i gier (ale raczej nie w formie headsetu), ewentualnie od czasu do czasu do muzyki. Jakość dźwięku ma dla mnie duże znaczenie, chociaż audiofilem raczej nie jestem. Myślałem o takich: http://www.sennheiser.com.pl/sluchawki-domowe-bezprzewodowe-hifi-cyfrowe-kleer-sennheiser-rs160.html , ale nie orientuję się za bardzo w temacie, więc wolę zapytać forumową brać. Mogłyby być ewentualnie nieco tańsze, niestety niższy model Sennheisera ma "gąbkowe" nauszniki, a ja zdecydowanie wolę te "wokółuszne". Doradźcie coś. 1 Cytuj
Shankor 1 609 Opublikowano 29 maja 2012 Opublikowano 29 maja 2012 Nie lepiej kupić sobie dobrej jakości kabel (przedłużacz)? Wątpię, żeby w bezprzewodowych słuchawkach jakość stała na przyzwoitym poziomie. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 30 maja 2012 Autor Opublikowano 30 maja 2012 Nie chcę kabla ciągnącego się od telewizora przez pół pokoju. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 (edytowane) http://www.innerfide...l-fame-wireless - masz tutaj zestawienie Jak masz wydawac tak duzo kasy na sluchawki to rownie dobrze mozesz dozbierac jeszcze do Sennheiserow RS180. Na mp3store pare osob tez sie tam o nich dobrze wypowiadalo (dlatego tak malo, bo tam raczej z bezprzewodowek nie korzystaja jako ze jednak jakosc dzwieku w bezprzewodowych nie rowna sie przewodowym). W sumie spora roznica, ale w koncu to zakup na dluzszy czas a jakosc prezentuja zacna. Tak wgl. to widze ze jestes z Wejherowa - do Gdanska nie masz az tak daleko, wiec moglbys sie przejechac do MP3store. Jednak przy zakupie sluchawek za taka kwote jaka planujesz wydac, jak dla mnie wczesniejszy odsluch to mus. Ocenisz jakosc dzwieku, porownasz kilka modeli - sam zdecydujesz czy chcesz doplacac do drozszego oraz przekonasz sie, czy sa wygodne. W koncu nawet jesli z dzwieku bedziesz zadowolony, to co z tego skoro np. beda bardzo niewygodne. Mozesz wziac ze soba lapka, zobaczyc jak sie sprawuja na filmach (muzy lepiej posluchac na ich sprzecie bo maja naprawde high endowy). Nie bedzie to zakup w ciemno. Edytowane 30 maja 2012 przez Yabollek007 Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 31 maja 2012 Autor Opublikowano 31 maja 2012 Dzięki, w Gdańsku bywam prawie codziennie, to się wybiorę do tego sklepu i sprawdzę, jaka jest różnica pomiędzy poszczególnymi modelami. Cytuj
Kaper 666 17 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 Dzięki, w Gdańsku bywam prawie codziennie, to się wybiorę do tego sklepu i sprawdzę, jaka jest różnica pomiędzy poszczególnymi modelami. Tylko od razu się spytaj czy słuchawki są wygrzane, bo w przeciwnym razie odsłuch nie będzie miarodajny. Pozdro. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 2 czerwca 2012 Opublikowano 2 czerwca 2012 (edytowane) nie sadze, zeby w mp3 store mieli jakies sluchawki testowe nie wygrzane Edytowane 2 czerwca 2012 przez kad2 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 lutego 2019 Opublikowano 5 lutego 2019 Jakby kto szukał czegos w miarę cenowo a za(pipi)istego to polecam z calego serduszka. W830 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 lutego 2019 Opublikowano 10 lutego 2019 Musze edyta walnac. Słucham kilka godzin dziennie. Absolutny must have. Petardzik. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 Nie będę nowego wątku zakladal ze słuchawkami ale pytanko. Jakies w najlepszej jakosci sluchawki BT dokanalowe? Obecnie posiadam JBL t110BT Ktoś cos poleci dobrego? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 Ciężko powiedzieć ale od siebie mogę polecić Beyerdynamic Byron BT lub Sennheiser momentum free na dniach ponoć ma mieć premiera nowych słuchawek od Beyerdynamic - Blue Byrd wiec tez warto o nich pomyśleć imo 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi