Skocz do zawartości

Dead Space 3

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Szprota
Opublikowano (edytowane)

Ja okolice premiery lub niedługo po,ale to się jeszcze zobaczy

Ale najpierw jedynke kupię :D

Edytowane przez Lionel
Opublikowano (edytowane)

Ja okolice premiery lub niedługo po,ale to się jeszcze zobaczy

Ale najpierw jedynke kupię :D

to juz wiem, ze nie ma, co na ciebie liczyc...

jedynka wciaga, jak bagno ;)

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

Dla mnie obowiazkiem jest najpierw przejsc jedynke jak kazdego Dead Space. W ciemnosciach, wieczorami.

Coop? Napewno sprawdze, bo chce zobaczyc te zmiany w cutscenkach, w coopie bedzie pewnie duzo wieksza rozwalka.

Coz, sprawdzimy po demie. Jeszcze tydzien ;)

Opublikowano

na pierwsz strzal idzie hard(czy jaki tam jest na starcie), w ta piatkowa samotna noc. Potem zapinam pasy i wjo z Hardcorem w co-opie :) gulp i platynka ;)

na pierwsz strzal idzie hard(czy jaki tam jest na starcie), w ta piatkowa samotna noc. Potem zapinam pasy i wjo z Hardcorem w co-opie :) gulp i platynka ;)

Opublikowano

To, że co-op będzie opcjonalny a nie obowiązkowy w moich oczach uratowało to grę, gdyż myślałem że nie będzie możliwości gry solo.

A to by IMO zabiło klimat.

Tzn. rozumiem zagrać sobie z kumplem czy botem ale dopiero po pierwszym przejściu Martwej Przestrzeni 3.

Oczywiście biorę na premierę.

Opublikowano

Strasznie zaluje, ze EA nie robi takiej kampanii jak przy DS2. To byla jedna z lepszych kampanii podczas tej generacji IMO. Bez ciaglego gadaniu o silniku, wyzszosci nad konkurencja itd.

Brakuje czegos takiego jak Questions with Steve bo goscia sie fajnie slucha i Your Mom Hates Dead Space. :/

Opublikowano (edytowane)

a ja sie pochwale ze 'moja Pani' kupila mi Bose (sluchawki) na samotne noce z DS3 z okazji nadchodzacego dnia zakochanych. Dostane je dopiepo na premiere gry. Jupi :)

minusem jest brak hs, ale nie mozna miec wszystkiego przecie.

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano (edytowane)

Coś wiadomo na temat multi? Będzie podobne do tego z DS2? Złożyłem zamówienie, ale szczerze zapomniałem sprawdzić ten temat;/ w dwójce bardzo podobała mi się rozgrywka z innymi graczami, pytanie czy nadal to będzie?

Edytowane przez czarek250885
Opublikowano (edytowane)

i jak tam Demo ?

wstałem dopiero i zasssysam... 22%.. :/

p.s

nie korzystajcie z internetu to może mi sie szybciej ściągnie, plz.. ;)

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano (edytowane)

Będzie coop na splicie? :<

E:

Demko daje radę i to mocniej niż się spodziewałem. Jednak brak jakichkolwiek informacji o tej grze i praktycznie nieoglądanie filmików promujących ten tytuł wyszło na dobre, Klimat "The Thing" w każdej sekundzie rozgrywki.

Kurna, tylko czemu znowu ciała znikają? :\

Edytowane przez XM.
Opublikowano (edytowane)

juz tez jestem po kilku minutowej sesji i jest dobrze... rozwalilem kilku przeciwnikow to i lekki strach powrocil. oswitlenie dalej swietnie sie prezentuje i muza tez przyjemna przyspiesza z napływem akcji. ciala jak narazie nie znikaja mi.

ogralem tez co-opa miedzy czasie i musz powiedziec ze gra sie swietnie, choc to juz nie jest to samo, zwlaszcza jak partner leci na oslep(jakis przyglup losowy). i wydaje mie sie ze ten czerwoy skin partnera jest o lepszy efektowniejszy od Isaca - ladnie sie prezenuje.

Edytowane przez MEVEK