Skocz do zawartości

Dead Space 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 425
  • Wyświetleń 57,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ken Marinaris
    Ken Marinaris

Znowu skazuja dobra serie na pastwe casuali, zeszmacenie, ostatecznie wymarcie. Nie sadze, by przyszly wizerunek gra zawdzieczala Visceral, raczej EA ze swym glupkowatym nastawieniem typu "Reklamowac

• Warto na tą gre wydać kase w dniu premiery. Gra jest wybitna pod każdym względem. Bardzo dobre uzupełnienie formuły z poprzednich części. Ale po kolei...   Pierwszy DS rozwalił mnie miejscem akcji,

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Jak kolejna część ma iść w ślady 3 to ja już podziękuję tek serii. Niech idą w schizy i straszenie nieznanym i niewidocznym oraz zabawy dźwiękiem a nie w Call of Dead Space Gers of War Edition. 

Opublikowano

Ja okolice premiery lub niedługo po,ale to się jeszcze zobaczy

Ale najpierw jedynke kupię :D

Edytowane przez Lionel

Opublikowano
  W dniu 15.01.2013 o 23:48, Lionel napisał(a):

Ja okolice premiery lub niedługo po,ale to się jeszcze zobaczy

Ale najpierw jedynke kupię :D

to juz wiem, ze nie ma, co na ciebie liczyc...

jedynka wciaga, jak bagno ;)

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Dla mnie obowiazkiem jest najpierw przejsc jedynke jak kazdego Dead Space. W ciemnosciach, wieczorami.

Coop? Napewno sprawdze, bo chce zobaczyc te zmiany w cutscenkach, w coopie bedzie pewnie duzo wieksza rozwalka.

Coz, sprawdzimy po demie. Jeszcze tydzien ;)

Opublikowano

dla sprostowania. Co-opa chce przejsc na najtrudniejszym poziomie :)

Opublikowano

na pierwsz strzal idzie hard(czy jaki tam jest na starcie), w ta piatkowa samotna noc. Potem zapinam pasy i wjo z Hardcorem w co-opie :) gulp i platynka ;)

na pierwsz strzal idzie hard(czy jaki tam jest na starcie), w ta piatkowa samotna noc. Potem zapinam pasy i wjo z Hardcorem w co-opie :) gulp i platynka ;)

Opublikowano

Damn it, ale bym juz zagral, chociazby w demo...

Przechodze sobie dwojeczke by miec na swiezo i pamietacie moze kiedy odblokowywalo sie ten wyczesany kombinezon z okladki/artow?

Opublikowano

W rozdziale 11 w jednym z pomieszczeń otwieranym węzłem mocy znajduje się schemat na advanced suit ;)

Edytowane przez Darth Krizzo

Opublikowano

To, że co-op będzie opcjonalny a nie obowiązkowy w moich oczach uratowało to grę, gdyż myślałem że nie będzie możliwości gry solo.

A to by IMO zabiło klimat.

Tzn. rozumiem zagrać sobie z kumplem czy botem ale dopiero po pierwszym przejściu Martwej Przestrzeni 3.

Oczywiście biorę na premierę.

Opublikowano

Strasznie zaluje, ze EA nie robi takiej kampanii jak przy DS2. To byla jedna z lepszych kampanii podczas tej generacji IMO. Bez ciaglego gadaniu o silniku, wyzszosci nad konkurencja itd.

Brakuje czegos takiego jak Questions with Steve bo goscia sie fajnie slucha i Your Mom Hates Dead Space. :/

Opublikowano

a ja sie pochwale ze 'moja Pani' kupila mi Bose (sluchawki) na samotne noce z DS3 z okazji nadchodzacego dnia zakochanych. Dostane je dopiepo na premiere gry. Jupi :)

minusem jest brak hs, ale nie mozna miec wszystkiego przecie.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Coś wiadomo na temat multi? Będzie podobne do tego z DS2? Złożyłem zamówienie, ale szczerze zapomniałem sprawdzić ten temat;/ w dwójce bardzo podobała mi się rozgrywka z innymi graczami, pytanie czy nadal to będzie?

Edytowane przez czarek250885

Opublikowano

Końcówka dwójki była dziwna, nerwowa, strzelania tony, irytująca. Mam nadzieję, że stonują trochę rozgrywkę.

Opublikowano

tak sie zastanawiam, jak to bedzie na splicie.. czy cooperant bedzie zaczynal od nowa, zupelnie od 0, czy bedzie mial mniej wiecej moje statystyki ?

Opublikowano
  W dniu 21.01.2013 o 21:06, Voytec napisał(a):

Statystyki, czyli chodzi Ci o upgrady broni, riga, stazy itd?

tak, dokladnie?

Opublikowano

O ile się nie myle to około północy

Opublikowano

i jak tam Demo ?

wstałem dopiero i zasssysam... 22%.. :/

p.s

nie korzystajcie z internetu to może mi sie szybciej ściągnie, plz.. ;)

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Będzie coop na splicie? :<

E:

Demko daje radę i to mocniej niż się spodziewałem. Jednak brak jakichkolwiek informacji o tej grze i praktycznie nieoglądanie filmików promujących ten tytuł wyszło na dobre, Klimat "The Thing" w każdej sekundzie rozgrywki.

Kurna, tylko czemu znowu ciała znikają? :\

Edytowane przez XM.

Opublikowano

juz tez jestem po kilku minutowej sesji i jest dobrze... rozwalilem kilku przeciwnikow to i lekki strach powrocil. oswitlenie dalej swietnie sie prezentuje i muza tez przyjemna przyspiesza z napływem akcji. ciala jak narazie nie znikaja mi.

ogralem tez co-opa miedzy czasie i musz powiedziec ze gra sie swietnie, choc to juz nie jest to samo, zwlaszcza jak partner leci na oslep(jakis przyglup losowy). i wydaje mie sie ze ten czerwoy skin partnera jest o lepszy efektowniejszy od Isaca - ladnie sie prezenuje.

Edytowane przez MEVEK