Opublikowano 4 lipca 201410 l No ja akurat każdą gierkę przechodzę tylko raz (wyjątki to tylko jakieś mesjasze z 3-4 gry na generację), więc raczej nie znudziłem się Dead Space. No trudno, ja odpuszczam, dobrze, że nie wydałem na to kasy. Plus <3
Opublikowano 4 lipca 201410 l Zassałem z plusa i nawet ujdzie. Na początku musiałem się trochę przestawić bo jakoś tak wolno i 'zamazanie' wszystko wy glądało ale teraz jest ok.Może dlatego mi się w miarę podoba że nie miałem żadnych oczekiwań. BTW. jakby ktoś chciał pyknąć co-opa wieczorem czy cóś to pod Kissui_Majin walić, nawet żeby zrobić tylko te misje pod coopa.
Opublikowano 7 lipca 201410 l Witam, Z takim pytankiem. Czy w trybie Harcore nadal można zrobić tylko trzy zapisy gry? Czy coś pozmieniali? Pozdrawiam, Pankracy520!
Opublikowano 7 lipca 201410 l W trybie Hardcore masz tylko autosave'y, gra zapisuje się sama przy checkpointach (po wyjściu z gry i ponownym odpaleniu zaczynasz od ostatniego autosave'a), ale jeśli zginiesz to zaczynasz od początku (na szczęście można kopiować save'a na pendrive'a lub do chmury; no i można lecieć z "rękawicą" (Devil Horns) ).
Opublikowano 8 października 201410 l Witam,Szukam gracza do co-op ale w dodatek! Dokładnie chodzi o pucharek "Heaven Can Wait" i możemy przejść na poziomie pure. Pozdrawiam, Pankracy520.
Opublikowano 17 października 201410 l Wzorem GoW-Wstąpienie – ogromny zawód.Osobiście uważam, że pierwszy DS. to jedna z najlepszych pozycji poprzedniej generacji, której można wystawić sumienne 10/10 bez obawy o wyśmianie, odgórnie negując bzdury w deseń „taka ocena stawia znak równości pomiędzy rewolucją w gatunku”. Gra, która miała być tylko przystawką przed daniem głównym w postaci RE5, okazała się tytułem przebijającym go w każdym aspekcie. Kontynuacja to typowy sequel, ale to następca pozycji wręcz fanatycznej, zatem nic tylko pieniądze z portfela wyciągać. Zwieńczenie trylogii nie mogło zawieść, a jednak…. Gra ma kapitalną sferę A/V, kilka ciekawych patentów i na tym jej plusy się zasadniczo kończą. Nudny, irytujący dramat, w który tylko momentami gra się jak za starych, znakomitych czasów świetności przygód Isaacka.9 – grafika9 – audio6 – grywalność6/10 ocena końcowa
Opublikowano 9 listopada 201410 l Wiem, że to dział PS3, ale nie będe osobnego tematu zakładał dla krótkiego niusa. Wczoraj wyszło spolszczenie Dead Space 3: http://grajpopolsku.pl/forum/viewtopic.php?f=10&t=1907
Opublikowano 27 marca 201510 l Witam. Czy ktos z was moze ma DLC Awakened (wersja na PS3) i moglby poswiecic mi 5-10 minut swojego czasu. Chcialbym wbic: Heaven Can Wait - Awakened: Stasis your Co-Op Partner when he is downed to slow his bleed out timer. Edytowane 27 marca 201510 l przez shinian
Opublikowano 27 marca 201510 l Ja jeszcze nie mogę zmusic się do ostatniego przejścia podstawki , potem planuje zakupić dlc, w razie gdybys nikogo nie znalazł , to można będzie cos pomyslec.
Opublikowano 27 marca 201510 l Ja przeszedłem podstawowego DS3 i mam kupiony dodatek, ale jeszcze go nie przeszedłem... za jakiś czas pewnie będę go przechodził, więc jak nikogo nie znajdziesz, to daj znać...
Opublikowano 27 marca 201510 l Ja też mam w planie zacząć Dead Space 3 z dodatkami bo leży na dysku więc nie ma obaw. Bedziesz miał z kim grać.
Opublikowano 30 marca 201510 l Gra skonczona , dlc skończone. No coz , tak jak Nemesis napisał nie powinno się tej gry mieszac z blotem , ale z drugiej strony pozostawia bardzo wiele do zyczenia jako Dead Space. Za dużo tu strzelania, co mnie zaskoczylo , jest moment w którym spotykamy turbo nekromorfy, mam wrazenie ze ich szybkość miała podnieść tętno , a jak na nie patrze to miałem tylko uśmiech politowania na twarzy. To moja prywatna opinia , ale sugeruje żeby osoby grające i czerpiące fun z fabuly omijaly szerokim lukiem dlc , o ile w podstawce jest jako tako , tak dlc mnie zniszczylo i zniesmaczyło.
Opublikowano 30 marca 201510 l Ale kidys trzeba zrobic te 100% wiec nie ucieknie daleko te zniesmaczenie :-)
Opublikowano 13 lipca 20159 l DS3 skończony rok temu, wersja PS+, teraz Plusa nie mam, a chciałbym kupić dodatek Awakened. Rozumiem, że bez Plusa dodatku nie odpalę?
Opublikowano 19 lipca 20159 l Sam do tego doszedłem później, ale chyba kupie i ogram kiedyś żeby zobaczyć jak kończy się przygoda Isaca.
Opublikowano 23 lipca 20168 l Ktoś chętny na co-opa, by powbijać te nieszczęsne trofea online? Dajcie znać.
Opublikowano 23 lipca 20168 l A na jakim poziomie zamierzasz się z tym mierzyć? Bo w sumie chodził mi ten co-op po głowie od dłuższego czasu...
Opublikowano 23 lipca 20168 l Na normalu, tylko przejsc te kilka misji co-op i boostowac trofea w coopie.
Opublikowano 24 lipca 20168 l Kurde, bo słyszałem, że na tym najwyższym poziomie najlepiej kooperacyjnie przechodzić i właśnie na tę okazję chciałem sobie zostawić granie z drugą osobą.
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l Też bym pograł z kimś ale gdzieś zgubiłem w mieszkaniu klucz usb to headsetu sony i szukałem już kilka razy w całym mieszkaniu. A bez tego to raczej słabo z komunikacją.