Kre3k 581 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Czyli kolejna kultowa(?) produkcja trafia na konsole obecnej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Jak wyjdzie na PS Store za 50zł to kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 doom 3 byl niezły, ale napewno nie jest kultowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Warto dodać, że w pakiecie będzie także dodatek wydany w 2005 roku oraz zestaw siedmiu nowych rozdziałów. Oczywiście obsługa trofeów również. Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Pamiętam jak grałem na xklocu i mi się płytka zje.bała Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 jak cena nie będzie wysoka to zapewne kupie Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Bardzo się cieszę z tej zapowiedzi. Jak cena będzie rozsądna to biorę z miejsca. Uwielbiam Doomy, a zwłaszcza hejtowaną trójkę. Z przyjemnością przejdę te gry ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 W Dooma 3 całkiem przyjemnie się grało, wbrew pozorom to naprawdę udana gra. W nocy na słuchawkach można naprawdę dostać ciarek na plecach. Pamiętam, że pozytywnie się zaskoczyłem długością gry, przy pewnym bosie myślałem, że to już końcówka a to zonk, dopiero ok połowa Jak będzie za 5 dych to też biorę Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Obejrzyjcie do końca trailer - jest tam pokazane, że to edycja pudełkowa. Więc za 50 zł raczej tego sprzedawać nie będą Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Policzą sobie minimum 119 pln, ale znając życie zechcą więcej bo to ID i DOOM w końcu ! Składanka starych częśći na pc do niedawna pamiętam że chodziła może za stówę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 (edytowane) Doom 3 jedna z nielicznych gierek skończonych na pececie w moim skromnym komputerowym dorobku hehe. Ja się tam bawiłem świetnie, bdb gra do tego z grafiką (oświetlenie) która "zabijała". Chociaż ogólny "zawód" też rozumiem, hype jak na tamte czasy był PRZEOGROMNY, damn. Raczej żadna gra nie sprostałaby temu. Anyłej, z miłą chęcią kiedyś obadam "kolekcje". Edytowane 1 Czerwca 2012 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 (edytowane) O w mordę ! Mój numer 1 wśród FPP wyjdzie na PS3 i to potężnie dopasiony o bonusy ! Biorę w ciemno jak tylko pojawi się na półkach. BTW, muza z tego trailera niszczy. <edit> ...moment. Będzie latarka na ramieniu..? (pipi)a!!! Czy juz wszystko na tym świecie musi być robione pod (pipi)ych casuali ?! Oby to się dało jakoś wyłączyć w opcjach... Edytowane 3 Czerwca 2012 przez Siara_iwj Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 O w mordę ! Mój numer 1 wśród FPP wyjdzie na PS3 i to potężnie dopasiony o bonusy ! Biorę w ciemno jak tylko pojawi się na półkach. BTW, muza z tego trailera niszczy. <edit> ...moment. Będzie latarka na ramieniu..? (pipi)a!!! Czy juz wszystko na tym świecie musi być robione pod (pipi)ych casuali ?! Oby to się dało jakoś wyłączyć w opcjach... Też mam taką nadzieje ;/ juz od razu mogli wszedzie swiatla poumieszczac, bo po kiego wała się z latarką męczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrzychooAsDoc 5 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Policzą sobie minimum 119 pln, ale znając życie zechcą więcej bo to ID i DOOM w końcu ! Składanka starych częśći na pc do niedawna pamiętam że chodziła może za stówę ? Cena preorderów na hucie £53.45 Cytuj Odnośnik do komentarza
gmeru 297 Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Ktoś nabył nową wersję BFG? Jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Jako, że ostatnio naszło mnie na pogranie w strzelanke w starym stylu to pobiegłem dziś po pracy zakupić DOOM'a. O czym jest gra to każdy wie. Jak wypada dziś ?? Na pewno nie jest to gra mogąca zagrozić czołówce generacji, ale też nie nazwałbym jej słabą, ba powiedziałbym że jest to naprade dobra gra. Przede wszystkim klimat. Mimo, że akcja jest bardzo intensywna to nadal jest to horror. Jest ciemno, gdzieś w oddali co jakiś czas ktoś krzyczy, gdzieś tam z różnych stron słychać niepokojące różne dźwięki, gra świateł dalej robi wrażanie a że grafika daje rade to całość naprawde może sie podobać. Tak więc biegam sobie, strzelam, radośnie morduje piekielne badziewia, opętanych żołnierzyków i ćwokowatych naukowców. Dochodzi do tego zbieranie klimatycznych logów (troche za mala czcionka jak dla mnie - dobrze że sporo jest audio...). Żeby jednak nie było za wesoło to jest też troche do pomarudzenia. Przede wszystkim broń. Zmienia się ją za pomocą L2 i R2. Trochę tych giwer w grze jest i wszystkie nosi się na raz. Ja doszedłem do fragmętu gdzie mam łącznie 3 i już jest problem. Zmiana nie jest wygodna jak chce z pistoletu przejść od razu na karabin, trzeba jeszcze w międzyczasie shotguna przewinąć. Jak tak będę miał ich np 8 to już bedzie spory problem. Przyznaje że nie kombinowałem ze sterowaniem i może gdzieś w opcjach da się to wygodnie ustawić ale na chwilę obecną mam problem i wkurza mnie to. Druga sprawa która drażni to same feeling zabijania. broń nie ma (pipi).niecia a i headshoty niewiele dają. Cały czas mam wrażenie, że strzelam jakimś tanim badziewiem a nie futurystyczną potężną wersją shotguna. No i ludzcy przeciwnicy potrafią przyjąć strasznie dużo ołowiu zanim padną. Troche za dużo jak na naukowca bez kamizelki (nawet takiego opętanego). Pierwsze wrażnie jednak całkiem spoko. W multi udało mi się wygrać jakiś meczyk (no i jedn przegrać). Stawiam jednak że serwery będą puste dosyć szybko więc jak ktoś chce zrobić platyne to radze szybko się za to brać (z tym, że ogólnie powodzenia bo prosta to ona nie będzie). Aha no i zagrałem chwile w DOOM'a 1 Nigdy nie udało mi się ukończyć (dwójki też nie) więc pora poważnie się za to zabrać. Fajnie że ta reedycja się ukazała. Szkoda że w takim gorącym okresie wydawniczym. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Szkoda że w takim gorącym okresie wydawniczym. ...wielka szkoda, że wciskają jedną starą i dwie ultra-hiper stare gry za zupełnie nową cenę 159,90. Powodzenia w sprzedaży... Cytuj Odnośnik do komentarza
Artesal 68 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Panowie, może ktoś chce się umówić na partyjkę w któregoś Dooma? Preferuję deatmacha w jedynkę lub trójkę. Dostępny jest codziennie od 17. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Można teraz wersje BFG kupic za 40 zł. Zabawa ciągle przednia zwłaszcza w nocy na słuchawkach. Gra na veteranie jest wymagająca idealny przedsmak przed Doom 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 To i tak drogo jak na taki staroć, ale gierka dobra, chętnie bym ograł. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 + za przypomnienie. Nigdy w D3 nie grałem więc pora szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Płyta świetna bo dostajemy Doom 1 Doom 2 + dodatek, Oraz Doom 3 + 2 dodatki. Warto Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi