Gość Orzeszek Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=hwExjLlv1VM Cytuj
oho 1 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 Gdzie teraz najlepiej farmić golda? W przygodzie oczyść szczelinkę na czwartym akcie już się nie opyla, bo wstawili elitkę. - na kamyczki potrzebuję, duuuzio, że tak ujmę .. To jak pomożecie )? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 najwięcej hajsu mozna sie nachapać na krowim levelu 5-6mln za rifta. teraz spie na hajsie, po paczu opierdzielilem wszytskie itemy składnikowe do craftu po 50.000 gelda sztuka. poza tym teraz (chyba) nie ma cap lvl find gold. rift-> i jazda. oprócz tego sa itemy co zwiększają ilośc gelda jak złota skóra czy rękawice gladiatora. Cytuj
oho 1 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 A opłaca się brać laskę na ten krowi? Składniki pogoniłem też od razu, mam jakieś rękawiczki co robią wtrysk złotych monet i wyciągam milion na udręce V. Ale to wciąż kropla w morzu potrzeb. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 No ja po prostu sprzedaję wszystko co podniosę żółtego i niebieskiego,dość szybko uzbierałem tak 50 baniek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi