Gość Soul Opublikowano 14 lipca 2012 Opublikowano 14 lipca 2012 Mi trochę styl graficzny śmierdzi bulletem Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 lipca 2012 Opublikowano 14 lipca 2012 (edytowane) Przecież Bulletstorm wygląda miejscami jak kopiuj wklej z Gears of War. Judgement wygląda zupełnie inaczej. Po screenach niektórych widać, że styl może być unikalny na skalę serii, niektóre miejscówki wyglądają jak zabudowa przedwojennej Polski Zauważyliście, że piłowanie przyspieszyli? Edytowane 14 lipca 2012 przez DonSterydo Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Adrian Chmielarz @adrianchm Testing a new gun for #Judgment. Been firing that thing for the last hour and still don't have enough. #fun Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Biedak, jeszcze nie wie, że został zwolniony Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Biedak, jeszcze nie wie, że został zwolniony What u mean? O czymś nie wiem? Cytuj
zloto 737 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,12284025,Adrian_Chmielarz_odchodzi_z_People_Can_Fly___Nie_chcemy.html Polygamia... Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 polygamia to już konkurencja onetu, niech ginie. btw. w GOW:J w multi nie będzie retro i sawed-off ? Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Narazie nie wiadomo w ogóle w jakiej formie będzie multi, poza trybem overrun Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Dziwna sprawa. Najważniejsza osoba obok Bleszinskiego stojąca za gearsami, Rod Fergusson, opuścił Epic by wspomóc Irrational i Bioshocka Infinite (który ponoć ma sporo problemów) szkoda. Może ta informacja o Chmielarzu z wczoraj nie była taką bzdurą, jakieś przetasowania w Epic są. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 sierpnia 2012 Opublikowano 10 sierpnia 2012 by wspomóc Irrational i Bioshocka Infinite (który ponoć ma sporo problemów) Weź nie strasz. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Opublikowano 10 sierpnia 2012 (edytowane) by wspomóc Irrational i Bioshocka Infinite (który ponoć ma sporo problemów) Weź nie strasz. Nie straszę, poczytaj w internetach Dwóch czołowych pracowników odeszło. Sytuacja z Bioshock Infinite przypomina Prey 2 - koncept pokazany na E3 zachwycił, ale stworzenie tytułu od początku do końca sprawia wiele problemów. Pierwotna wizja przerosła twórców, kiedy przyszło co do kodowania gry. Ponoć pokazówka z E3 2011 to była wydmuszka, czyli identycznie jak Prey 2. Edytowane 10 sierpnia 2012 przez MaZZeo Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 sierpnia 2012 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Podali dokładną datę premiery na luty, więc aż tak źle to chyba nie jest. Ferguson też by na kompletne zgliszcza nie odchodził. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Wracając do tematu: nie zdziwię się jak Adrian Chmielarz ma właśnie zastąpić Roda Fergussona jako producenta Gears of War i przeniesie się do ich siedziby w Carolinie. Taki wniosek mi się nasuwa po wydźwięku komentarza, jaki Adrian umieścił. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Opublikowano 13 sierpnia 2012 oby odejście Fergusson'a spowodowało odejście retro i sawed-off z multi, kumpel siedzi sporo na forum epicka i mówił że niby ma nie być tych broni ale linka nie zarzucił Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Opublikowano 13 sierpnia 2012 (edytowane) Zdania na Epic Forums są podzielone, ale większość opowiada się za wywaleniem RL i SO z multi. Osobiście aideungywejfak czy zostaną czy nie. Dziwne jest odejście kluczowych osób z Epic czy PCF w takim momencie. Adrian mówi, że GoW J jest już niemal kompletne i jego odejście nic nie zmieni, ale coś tam się u nich dzieje. Może chcą dla marketingu znów wstawić Cliffy'ego przed kamery co by sprzedał produkt, ale nie ma to sensu w przypadku serii Gears of War kiedy wszyscy wrzeszczą "TAKE MY MONEEEEEEEY!!!". No i Rod Fergusson też podziękował...dziwne. Edytowane 13 sierpnia 2012 przez Yap Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Ja się pytam po raz kolejny, jakie to ma znaczenie jak nie wiadomo czy w ogóle Judgment będzie miało normalne multi? Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Zdania na Epic Forums są podzielone, ale większość opowiada się za wywaleniem RL i SO z multi. SO jeszcze może zostać, unik, typ nie trafia i ucieka pół mapy żeby przeładować ale RL to totalne przegięcie, szarża i walenie na aktywnym które bardzo szybko powala. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 udostępnij wideo i pobierz gogle dla avatara - https://www.facebook.com/gearsofwar/app_313854865355714# 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Free 4 All w Girsie Jeżeli do tej pory jedyną rzeczą, która powstrzymywała Cię przed skosztowaniem wybornego trybu wieloosobowego w grach opowiadających o bojach ludzkości z Szarańczą był brak chętnych do współpracy znajomych, to w marcu powinno się to zmienić. Wtedy bowiem na półki sklepowe trafi Judgment, który ma być bogatszy o możliwość gry „każdy na każdego”. Koniec zatem z obwinianiem o porażkę kolegów z drużyny – twórcy wreszcie zadbali o tryb dla samotników preferujących poleganie wyłącznie na własnych umiejętnościach. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 (edytowane) Zabawne, bo parę tygodni temu widziałem na forum epica temat odnośnie takiego trybu i sporo osób klikło za, w tym ja. Nigdy nie myślałem o tym, ale rzeczywiście, w Gearsach może to podpasować btw okładka z listopadowego numeru pokazywana pod koniec sierpnia, kogos chyba tu poyebało Edytowane 27 sierpnia 2012 przez MaZZeo Cytuj
wrog 640 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Dwa nowe gameplaye z FFA: 1 Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 fajne te mapki ale na nich nie widzę stylu graficznego GoW1. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Ten gameplay śmierdzi mi tym systemem klasowym na co ja mówię No wygląda to jak kolejne DLC, nawet te medale są takie same, mam nadzieję że jednak się z zreflektują i połączą to jakoś z Gearsami 3, z szacunku dla ludzi którzy nabili maxa w GoW3 i nie chcą robić tego samego w Judgment :F A ta nowa broń kozak (lepszy jak boltok <3) szkoda że retro jest którego ponoć miało niebyć Cytuj
wrog 640 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 (edytowane) DLC? Pokazali już dwa całkowicie nowe tryby, do tego nowa kampania, mapy, bronie itd. Możesz napisać, co według Ciebie powinien mieć ten spin-off, by zasłużyć sobie na miano gry? Edytowane 28 sierpnia 2012 przez wrog Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Mówię tylko o multi. Overrun to jedna sprawa, ale cały versus multi zapewne nie będzie się niczym różnił od Gearsów 3. Jak już wspomniałem - medale te same, postacie te same (+ pare nowych), bronie te same (+ 1 nowa), jedynie nowe mapy są nowe. Czyli nic czego nie można wrzucić do DLC. A tryby gry można sobie poprzestawiać w ustawieniach playlist, co robi to Epic regularnie. Toż nie mówię że to nie jest pełnoprawna gra, po prostu irytuje mmnie że mając 351 level w Gearsach i mając całkiem niedużo do seriously 3.0 będę musiał się przerzucać na praktycznie te same multi. Nie podoba mi się takie dzielenie społeczności. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi