Gość DonSterydo Opublikowano 29 sierpnia 2012 Opublikowano 29 sierpnia 2012 (edytowane) Panowie, tu są chyba dwie nowe bronie? Jedna wali pojedynczymi pociskami - taka snajpa bez zooma, a druga wali serią, no chyba, ze jest to ta sama broń, ale z dwoma alternatywnymi trybami. Żeby tylko Hordę dali do gry pliiiiis plis plis plis Edytowane 29 sierpnia 2012 przez DonSterydo Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Kur...jest i retro i obrzyn. Jak się przyjrzeć na pierwszym gameplayu pod koniec filmiku na pasku gdzie pojawiają się fragi widać że ktoś kogoś z obrzyna zabił. Jakoś nie kupuje mnie multi w GoW: Judgement...jest to zupełna przeciwność tego za co tak bardzo pokochałem multi w Gear'sach. Grę pewnie i tak zamówię przedpremierowo bo jako fan serii nie mogę odpuścić, ale w tej chwili dużo bardziej jestem zainteresowany kampanią i tym co wniesie ona do historii w uniwersum GoW'a. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 września 2012 Opublikowano 1 września 2012 Analiza trybu Free for All Nie zdążył opaść kurz po wypłynięciu do sieci materiałów z PAX Prime odbywającego się właśnie w Seattle, na których mogliśmy zobaczyć prezentację świeżo zapowiedzianego trybu FFA, a fani już zdążyli zareagować. 1 1 Cytuj
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 Mapy http://www.youtube.com/watch?v=7gEaXt8hbHI Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cTh9Z1VgZe0 http://gowportal.com/profiles/blogs/my-experience-of-playing-gears-of-war-judgment na yt jest więcej gameplayi ale generalnie nie ma na co patrzeć bo nic nowego nie pokazali. Cytuj
yatza 2 Opublikowano 3 października 2012 Opublikowano 3 października 2012 Gearsy to juz klasyk cokolwiek nie wypuszcza to i tak ludzie kupia. Ludzie i tak beda grali, beda narzekali i beda grali. Ja tak robie i wielu wielu innych. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 3 października 2012 Opublikowano 3 października 2012 Prawie jak call of dyty Cytuj
Yuhas 8 Opublikowano 3 października 2012 Opublikowano 3 października 2012 Mnie wkurza, że przez Judgementa (który może być fajną grą) olali multi Gow3. Dopiero co minął rok od premiery, a DLC już nie będzie... Ja bardzo bym się cieszył z nowych mapek. W GoW:J jestem ciekaw fabuły itp., ale jeśli chodzi o multi to GoW3 się jeszcze nie przejadło:) Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 października 2012 Opublikowano 3 października 2012 Dobrze, że jesteś w mniejszości z takimi poglądami. Więcej DLC XD Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 3 października 2012 Opublikowano 3 października 2012 Kolega wyżej właśnie ubolewa, że więcej DLC do GoW3 nie będzie. Z drugiej zaś strony te co wyszły troszkę zr#chały nasze dupska, bo kiedyś coś takiego (prócz Raam's Shadow) można by było znaleźć na płycie. Uczą nas cieszyć się możliwością dania im więcej pieniędzy. Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 3 października 2012 Opublikowano 3 października 2012 Mnie wkurza, że przez Judgementa (który może być fajną grą) olali multi Gow3. Dopiero co minął rok od premiery, a DLC już nie będzie... Ja bardzo bym się cieszył z nowych mapek. W GoW:J jestem ciekaw fabuły itp., ale jeśli chodzi o multi to GoW3 się jeszcze nie przejadło:) No właśnie zauważyłem że populacja noobów w GoW3 się zmniejszyła. Teraz częściej trafiam na lepszych graczy i często gram z tymi samymi osobami. A epic zyebało z DLC bo za szybko je wydali. I po za tym jeden dodatek fabularny, który jest fajny, ale nie wyjaśnił kilku pytań które pozostawiła 'trójka', zostawia pewien niedosyt. A co do Judgement to na tę chwilę oczekuję tylko naprawdę dobrej kampanii. Multi traktuję jako ciekawostkę raczej nie sądzę abym spędził z tą grą tyle godzin co z poprzednimi częściami. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 października 2012 Opublikowano 3 października 2012 CliffyB odszedł z Epic. Wcześniej Fergusson i Chmielarz. Kto będzie teraz reklamował Gearsy? Żeby tylko Judgment nie okazał się jakimś bękartem do którego nikt nie chce się przyznać. Cytuj
Cobra_choke 23 Opublikowano 5 października 2012 Opublikowano 5 października 2012 I tak wszyscy kupią to, że Cliffy i Chmielarz odeszli nie znaczy, że PCF nie skończyło tej gry. Te girsy na pewno są już zrobione tylko czekają na lepszy czas premiery. Ten tryb overrun był dziwny, ale jeśli pozostaną stare tryby typu egzekucja czy detchmacz to będzie ok. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 5 października 2012 Opublikowano 5 października 2012 Te girsy na pewno są już zrobione tylko czekają na lepszy czas premiery. [*] Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 5 października 2012 Opublikowano 5 października 2012 Główne założenia gry zostaną niezmienione, ale gra musi być dopieszczona jak trójka gdzie multi wciągnęło nawet takiego antydeathmatchowego nooba jak ja. Najważniejsze tryby to Warzone, KotH, Horda i czasem Guardian. Reszty nie potrzebuję choć takie elementy playlisty jak One Shot, One Kill są zawsze mile widziane. Do tego zacna kampania, która na pewno urwie dupsko i pozamiatane. nie ma mnie na długie dnie i noce. Cytuj
Yuhas 8 Opublikowano 11 października 2012 Opublikowano 11 października 2012 Dobrze, że jesteś w mniejszości z takimi poglądami. Więcej DLC XD Ano, bo wiesz, mam w tej grze już tyle godzin w multi, że gdybym przeliczył wydane złotówki na nią na godziny to wyszłoby bardzo tanio:) Nawet Skyrim tyle nie wytrzymało:p Może to wynika też z tego, że mam 7 osób, które znam na żywo (w tym moją dziewczynę) i z którymi mogę pogrywać w multi, prywatnie albo publicznie:) Z resztą dodatkowe mapki nikomu by nie zaszkodziły, jak ktoś nie gra to po co miałby kupować. Chyba, że ktoś ma problem z "o matko, nie mam 100% achievementów, bo wyszło DLC z achievementami" Ja nigdy seriously 3.0 nie będę miał, ale żyję, bo gra sprawia mi frajdę Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 (edytowane) http://epicgames.com...y-art-unveiled/ wysyp info w środę Edytowane 5 listopada 2012 przez MaZZeo Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Po starcie Halo 4 mogą w końcu zacząć akcję promocyjną. Od jednego killera do następnego Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=6YtmdWFWHEg&feature=player_embedded http://epicgames.com/community/2012/11/chris-perna-on-the-gears-of-war-judgment-key-art/ Edytowane 7 listopada 2012 przez MaZZeo Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Haha...nie wierzę...najbardziej bezużyteczną broń w historii całej serii dali jako bonus do pre-ordera. A cover dość standardowy jak na Gears'y, ale pierwsza wersja okładki z samą flagą chyba bardziej przypadła mi do gustu. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 (edytowane) Microsoft podał, że trylogia poszła w nakładzie 19 mln sztuk. PS. Kocham Epic za to, że wszystkie ich gry w serii mają identyczny grzbiet Edytowane 7 listopada 2012 przez DonSterydo Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 listopada 2012 Opublikowano 22 listopada 2012 (edytowane) Będzie trailer na VGA http://epicgames.com...deo-at-vga-ten/ a w grze pojawi się młody Marcus i Dom (przynajmniej w multi) Aha, ponoć pancerze dla postaci z multi (Locustów też) można dowolnie zmieniać, coś w stylu Halo Reach/Halo 4. I ciekawostka - wg głosowania czytelników IGN nowe Gearsy są najbardziej oczekiwaną grą 2013 (bardziej niż GTA V czy The Last of Us). I kolejna, chyba najważniejsza i najlepsza informacja NIE BĘDZIE SAWED OFFA W MULTIPLAYERZE Edytowane 22 listopada 2012 przez MaZZeo Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 22 listopada 2012 Opublikowano 22 listopada 2012 Jedyna gra, której nie mogę się doczekać. Dobrze, że nie będzie SO. Nie dlatego, że mi przeszkadzał, ale dla samego faktu, że ludziska przestaną w końcu drzeć ryje do mikrofonów złorzecząc właścicielowi. 2013 przyjdzie spędzić pod szyldem gier ze skrótem GoW. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 22 listopada 2012 Opublikowano 22 listopada 2012 a retro będzie w multi ? Cytuj
Yuhas 8 Opublikowano 26 listopada 2012 Opublikowano 26 listopada 2012 Niech i wszystko bedzie;) kto gral i ma jakies zdolnosci adaptacyjne, juz wie jak ludzi z retro i sawed offem podchodzic roznorodnosc jest dobra:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi