Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 (edytowane) Dobry trailer http://www.youtube.com/watch?v=wnkPKEf27NI Edytowane 8 grudnia 2012 przez Zwyrodnialec Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Ku*wa, tnie jak cholera ten film. Istny slideshow, nie ma innych linków? 1 Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Poszukaj na jutku. Ja znalazlem dobra jakosc ale na fonie. Jest tez innt filmik z gameplayem. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 (edytowane) Jakby SPIKE nie mogło na swojej stronie umieścić. Szukam dalej bo trailer wygląda świetnie, ale to powyżej to istny slideshow. http://youtu.be/ZUKlUfDJOuU Fani pierwszych Gearsów będą zadowoleni Edytowane 8 grudnia 2012 przez DonSterydo Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Będzie zacnie! Od razu widać klimat 1wszej części. Najlepsza gra do coopa powraca. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 (edytowane) Nie wiem o co kaman ale odpaliłem stream na GT i tam ten trailer jest obcięty o jakieś 20 sekund chyba O_o EDYTA: Ten sam fragment co wyżej wkleiłem na VGA trwał ledwie 16 sekund XD Nie wiem o co chodzi. Na VGA niby wycieli praktycznie cały gameplay to skąd ten fragment co wyżej wisi. Edytowane 8 grudnia 2012 przez DonSterydo Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 (edytowane) Generalnie co nowego na tych filmikach: - nowy karabinek z zoomem - "mini berserkery" - i chyba ten wielki opancerzony stawonóg to nowa jednostka Suma sumarum zapowiada się świetnie, płonące i walące się miasta itp. Trochę jak miks klimatu jedynki z rozmachem trójki Edytowane 8 grudnia 2012 przez DonSterydo Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 jest klimat z jedynki, ponuro, ciemno, dużo dymu i całej tej rozpierduchy z latającym flakami Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Intryguje mnie postać królowej pod koniec trailer'a. Jednak będzie wyjaśnione skąd się wziął jej sojusz z Locust'ami. Jest wiele gier, ale Gears of War to król gier akcji. Będzie jazda. 1 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Intryguje mnie postać królowej pod koniec trailer'a. Jednak będzie wyjaśnione skąd się wziął jej sojusz z Locust'ami. Nie wyjaśnią jej, bo nie maja pomysłu, jakby mieli, to byśmy się w 3 dowiedzieli. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Aż musiałem sobie sprawdzić w gearsopedii czy nie ma tego wytłumaczonego Ni chu chu, nigdzie nie ma na to wyjaśnienia, wiadomo tylko, że jedynymi samicami są Berserkery, Królowa wygląda jednak trooooszkę inaczej Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Dlatego napisałem, że jakby to miało być coś ciekawego/ważnego, to byśmy się dowiedzieli w 3. Ojciec Marcusa by wyjaśnił, bo było widać, że niby wie o niej coś więcej. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Lancer + tarcza, widzę że z buga z Gearsów 2 zrobili nowy ficzer ;D Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 (edytowane) Zebrałem najciekawsze rzeczy Najważniejszy przeciwnik w Judgment nazywa się Karn Na tych dwóch zdjęciach widać dobrze nowy karabin/snajperkę Tarcza + Lancer zapewne tylko w kampanii Rzut granatem co od dawna wiadomo będzie teraz błyskawiczny bez wybierania go na d-padzie I jeszcze parę ciekawostek 1. Podnoszenie broni następuje teraz automatycznie bez wciskania X 2. W grze widoczny jest permamentny celownik, bez przybliżenia również, znika on jedynie kiedy jesteśmy za osłoną. 3. HUD został poprawiony dzięki czemu widzimy ile mamy amunicji w obecnej jak i zapasowej broni. 4. Granaty w Judgment dobrze rzucone przyklejają się do przeciwników tak jak plazmowe granaty w Halo by wynagrodzić graczy z dobrą celnością i wyczuciem. 5. Nie można już przyklejać granatów do ścian. 6. Śmierdziel nie zatrzymuje już graczy podczas wybuchu, ale za to zadaje większe obrażenia na większym obszarze. 7. Retro Lancer na tą chwilę jest w multi ale zadaje mniej obrażeń, również waląc z kolby. Edytowane 10 grudnia 2012 przez MaZZeo 1 Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Mnie jeszcze zastanawiają te gwiazdki w lewym górnym rogu. Ten pasek się napełnia podczas eksterminacji przeciwników. Ciekawe czy to jakiś mnożnik pkt. czy coś innego... Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Generalnie zmiany na plus, ale nie podoba mi się, że granaty będą się przylepiać i że nie będzie ich można montować w ścianach. Gears of War to jednak nie Halo. Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 punkt szosty bardzo mi sie podoba, mniej piaty bo lubilem jak sobie latam gdzies po mapie i nagle wpada kill z takiego wlasnie granata co do punktu czwartego to oby z tego nie bylo zadnych jajec w rozgrywce Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Oficjalny trailer w HD: Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 (edytowane) Ja tam fanem przylepiaczy granatów do ściany nie jestem. W Gearsach 2 one strasznie irytowały i promowały kamperkę, w trójce były sporo znerfowane. Nie będę płakał za nimi. A to że dobrze rzucone będą się przylepiać to dobry motyw. Na tym trailerze widać obrzyna który wali dwoma pociskami po kolei ale wygląda że ma sporo mniejszą moc. Zobaczymy co z tym zmienili. I jeszcze dwie rzeczy 1. Wyrzucono stopping power. 2. Wyrzucono active reload. IMO te dwie rzeczy spowodują zmniejszenie znaczenia karabinów w multi. Edytowane 10 grudnia 2012 przez MaZZeo Cytuj
zloto 737 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Na minus brak aktywnego przeładowania i celownik zawsze widoczny na ekranie. Na plus zdecydowanie powrót klimatu jak z najlepszych momentów jedynki i dwójki. To mnie cieszy, bo w zakończeniu trylogii nie odczuwałeś tego tak bardzo charakterystycznego dla pierwszych dwóch części zaszczucia i brudu. GoW 3 był moim zdaniem zbyt sielankowy, a tu widząc powrót do cięższego klimatu, mnie to bardzo cieszy : > Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Oprawą ta gra mi przypomina wspaniałą 1kę .. Nie jest tak jasna ja GoW3, przynajmniej tak mi się wydaje. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 automatyczne podnoszenie broni chyba nie jest dobrym pomysłem, w multi często spotyka się obok siebie kilku typa i zostają po nich blisko siebie rozrzucone bronie wymieszane z flakami, no chyba że ten ficzer dotyczy tylko singla ale i tak mi nie pasuje. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 (edytowane) automatyczne podnoszenie broni chyba nie jest dobrym pomysłem, w multi często spotyka się obok siebie kilku typa i zostają po nich blisko siebie rozrzucone bronie wymieszane z flakami, no chyba że ten ficzer dotyczy tylko singla ale i tak mi nie pasuje. Chodzi tu tylko o amunicję do aktualnie posiadanych broni... będziesz po prostu ją zbierał amunicję z pola automatycznie bez schylania się przyciskiem "x". Sorry za wprowadzenie w mały błąd. Na minus brak aktywnego przeładowania Myślę że nie jest to taki głupi pomysł, bo wyklucza sytuację w stylu "WTF położył mnie jednym shotem z 3 metrów", zmniejszy randomowość starć gdzie każdy będzie miał równe szanse z pociskami o tej samej mocy. Edytowane 10 grudnia 2012 przez MaZZeo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi