MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 lutego 2013 Opublikowano 18 lutego 2013 Ta już ktoś wrzucił walkthrough na YT, Baird ginie na końcu. 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 A jest jakiś materiał z Survival? Cytuj
Piwo_HD 5 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Ta już ktoś wrzucił walkthrough na YT, Baird ginie na końcu. Żarty sobie robisz ? Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Przecież o tym już dawno było pisane i mówione. Jedno z alternatywnych zakończeń (5iu) zawiera zgon Baird'a z "rąk" megaticker'a... No kuźwa oczywiście, że żartuje. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Ciekawe, czy kiedykolwiek pokuszą się o zmianę granatów, uzywanie ich jest po prostu beznadziejne, dziwię się, że aż do dziś nic w nich nie naprawiono. Cytuj
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Dzisiejsza aktualizacja dasha2.0.16203.0System Software Changes/Other:added new dashboard style, other security updates. Anti-Piracy 3.0, XGD4.5 Challenge responses has been updatedZapewne ma powiazanie z tym wyciekiem Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Ciekawe, czy kiedykolwiek pokuszą się o zmianę granatów, uzywanie ich jest po prostu beznadziejne, dziwię się, że aż do dziś nic w nich nie naprawiono. W szafie spałeś? przecież granaty w Judgment będą właśnie zmienione i działać jak w Halo. Nowy filmik mi się średnio podoba, naprawde olali Locusty Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Jako, że filmy mną nie grzały, mało się grą interesowałem, ale to dobra wiadomość, że w końcu coś z tym robią. No nic, zobaczymy, jak dla mnie seria mocno zmieniła kierunek i to zupełnie niepotrzebnie, pierwsze Gearsy były rewelacyjne, ciężki klimat dawał kopa. Mam od niedawna trójkę i to nie to samo niestety, za bardzo poszli w kolorki, co mocno boli. 1 Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Ta snajpera co ma 8 strzałów to jakaś kpina...headshot zabija, wiadomo...ale wystarczą tylko dwa strzały w klate żeby zabić? Tak wynika z tego trailera. I do tego brak systemu 'down but not out' to chyba najgorsza porażka...chociaż jest nadzieja że zabraknie go tylko w przypadku DM. Bo niby egzekucje są... Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Jako, że filmy mną nie grzały, mało się grą interesowałem, ale to dobra wiadomość, że w końcu coś z tym robią. No nic, zobaczymy, jak dla mnie seria mocno zmieniła kierunek i to zupełnie niepotrzebnie, pierwsze Gearsy były rewelacyjne, ciężki klimat dawał kopa. Mam od niedawna trójkę i to nie to samo niestety, za bardzo poszli w kolorki, co mocno boli. Jak bolą cię 'kolorki' w trzecich Gearsach, to nie googluj Viva Pinata. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Oto moje wstepne wrazenia. Zastanawiam sie czy wersja,ktora wyciekla jest w istocie wersja ostateczna.Widze duzo brakow..Jezeli tak-to mamy duze rozczarowanie.Mapy sa wyraznie mniejsze,grafika jakby slabsza.Przygladajac sie padajacym swiatlom z lamp itp mozna zauwazyc wrecz kwadraty.Towarzysze nieudolnie sie kryja i strzelaja,wydaje mi sie,ze w 3ce byli bardziej pomocni.Fabula?Slabo poprowadzona,przynajmniej narazie.Brak jakiegos konkretniejszego wprowadzenia w historie,jak to bywalo chocby w ostatnich czesciach.Oto zostajemy rzuceni odrazu do akcji.Gra sprawia razenie jakby arcadowki badz gry zorientowanej na multi.Co do fabuly-spodziewalem sie czegos lepszego-bez spojlerow-oto zostajemy rzuceni przed sad i wspominamy swoja historie,jak tam trafilismy. Duze nastawienie na masterowanie gry- do odblokowania dodatek fabularny itp,duzo challenge`y Po 3h gra nie urywa przyslowiowej d**y.Jak dla mnie krok do tylu pod wzgeldem wczesniejszych czesci-graficzny,fabularny,klimatyczny.O ile to wersja ostateczna,moze byc troche przykro. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Nie widziałem jeszcze pirata zadowolonego z jakiejkolwiek gry Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Poczatek kampanii http://www.youtube.com/watch?v=0qG1WRSHi6w Fajnie wyglada plonace drzewo w okolicach 7:50 i efekt goracego powietrza Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 (edytowane) Nie widziałem jeszcze pirata zadowolonego z jakiejkolwiek gry To mało widziałeś. Tekst jest z xboxforum i tak zwykle są dość ogarnięte komenty. Zawsze tam zaglądam jak jakaś gra wycieknie do sieci. Edytowane 19 lutego 2013 przez Kre3k 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 (edytowane) A pisali coś o Survival? Edytowane 19 lutego 2013 przez DonSterydo Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 (edytowane) Po godzinie grania kilka słów o Multi: + nareszcie można zeskakiwać z dużej wysokości + można się wspinać , wchodzić na rożne stopnie ( duży przełom dla Multi) + granaty dostępne spod lewego Trygera + mapy są większe niż w GOW3, można zabłądzić + akcja dzieje sie na kilku poziomach jednocześnie, np jazda wagonikiem i ostrzał z góry ... w MULTI! masakra - BRAK EGZEKUCJI, dobicia wroga WTF?! - mało trybów w multi - tylko 4 mapy w multi (24 w GOW3) - uboga liczba postaci 9, 5 odblokowanych na starcie (34 w GOW3) - cukierkowa grafika - deathmache ludzie vs ludzie a gdzie Locusty? Na tle GOW3 gra wypada bardzo blado pod względem opcji , map, postaci etc, aczkolwiek wiem że to era DLC itp. Jest progres, ale i są duże minusy typu BRAK EGZEKUCJI Edytowane 19 lutego 2013 przez Kre3k Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 (edytowane) Piszą o 4 mapach, a na trailerze z dzisiaj naliczyłem 5-6. No i w GoW3 jest ponad 20 map... ale ze wszystkimi DLC - w podstawce - 8. Faktycznie ogarnięte komenty Podejrzewam, że jest 8 map i jest podział 4 do klasycznych trybów i 4 przystosowane do Survival i Overrun. Edytowane 19 lutego 2013 przez DonSterydo Cytuj
xanon21 71 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 CO!Brak ezgezkucji !?Czy to jest potwierdzone? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 (edytowane) CO!Brak ezgezkucji !?Czy to jest potwierdzone? Egzekucji nie ma w multi, bo nie ma kładzenia na glebę. Powinny normalnie być w kampanii i Overrun/Survival. Zresztą widać jakieś na dzisiejszym trailerze. Ciekawe jak się sprawdzi nowy pomysł na multi - ludzie przynajmniej nie mogą narzekać, że 4 raz to samo, heh. Edytowane 19 lutego 2013 przez DonSterydo Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Wycieczka po mapie "Island", duża jest. http://uk.ign.com/videos/2013/02/19/island-map-tour-gears-of-war-judgment Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 xbox forum i ogarnięte komenty, ku*wa co ja tu czytam Co do filmiku magika to zajebiście to wygląda, więcej nie oglądam, liczba map na pewno nie kończy się na 4, a lipa z tym że jednak nie ma egzekucji i wywalili Locustów z multi. 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Poczatek kampanii http://www.youtube.com/watch?v=0qG1WRSHi6w Fajnie wyglada plonace drzewo w okolicach 7:50 i efekt goracego powietrza No zayebiście widać tu kolory, może typek z xboxforum ściągnął jakiegoś fejk torrenta i odpalił Viva Pinate? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Ja tam tylko odpaliłem ten urywek z drzewkiem Nie chcę sobie zepsuć zabawy Cytuj
Gość UnexpectedBoy Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 (edytowane) Ktos sobie szpila w multihttp://www.youtube.com/watch?v=V1LrpBEFfPs skiny broni i wyposazenie (przyznam,ze muzyka fajna)http://www.youtube.com/watch?v=Yscy3SIVOyg Edytowane 19 lutego 2013 przez UnexpectedBoy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi