Skocz do zawartości

Gears of War: Judgment

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Szprota
Opublikowano

Cały artykuł kopiujesz

No teraz trzeba całe newsy/artykuły wstawiac bo inaczej warn

Opublikowano

Cliffy ch'uju a na zabranie locustów to się zgodziłeś też ;/ ch'uj ci na grób. 

Opublikowano

Ten wariat już gra.

Nie wiem co Drew ma w sobie, ale mam ochotę mu przy.yebać. Może to jego wychudły ryj, może prostacki sposób bycia i to, że wygląda jakby zmierzał donikąd, ale tak czy owak kolo jest mega dzieciuchem.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Ten wariat już gra.

Nie wiem co Drew ma w sobie, ale mam ochotę mu przy.yebać. Może to jego wychudły ryj, może prostacki sposób bycia i to, że wygląda jakby zmierzał donikąd, ale tak czy owak kolo jest mega dzieciuchem.

Świetnie to wygląda :) Ten gameplay rozłożył mnie na łopaty :P

Będzie jakieś demo czy cuś?

EDYTA: Zwróciliście uwagę jak gościu powiedział "They open e-hole for the e-penis" :D

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Znasz go, że tak o nim napisałes? Gdybys go spotkał irl miałbys odwagę powiedzieć mu to w twarz?

Edytowane przez ornit
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Wiadomo już czy drugą mapą, z tej darmowej paczki z kwietnia, będzie mapa do Overrun i Survival?

EDYTA: No to zamówione - widzimy się 22-24 marca (jeśli Muve nie da ciała :P).

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Znasz go, że tak o nim napisałes? Gdybys go spotkał irl miałbys odwagę powiedzieć mu to w twarz?

Gdybanie zostawmy słabym jednostkom. Spójrz na jego tryb życia. JEDYNE co wnosi swoja osobą to gadulstwo okołogrowe i skill. Koszulki na ramiączkach chyba nigdy nie zmienia, SIEDZI W DOMU W CZAPCE jak jakiś frajer, zaprasza kumpli, którzy wyglądają identycznie i robią konkursy picia przy pomocy GoW3.

Ludziska mają już prestiże więc levelowanie przy double exp.ie będzie igraszką.

Opublikowano

Yap zapominasz, że to amerykański 20 latek oni tak mają :)

Opublikowano

Prawda. Już kończę mój rant. Oglądam jego vids'y tylko kiedy nie ma go w małym buraczanym okienku, albo nie ma go w ogóle w kadrze. Wolę starszych recenzentów, którzy po trzech miesiącach wpadają na YT z jakimś filmikiem i mówią: "Sorry I haven't posted anything for the past three months but I've been really busy with other stuff." Przynajmniej nie muszę oglądać głupka siedzącego w domu w czapce.

Oto kolo, który nie dość, że nie pokazuje swojej fizjonomii to jeszcze gada do rzeczy. Akurat to jest bardziej lolkowe, ale i tak lepsze niż niejeden gryps MiłośnikaMasła.

• Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

Wcale nie dużo - Gamestop trzyma ok. 90% rynku gier w USA.

Opublikowano

Własnie czy czasem premiera nie miała być 19? Bo na ultimie mowią mi, że premiera około 22.03 dejum.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Na 99% wszystkie sklepy będą wysyłać wcześniej - Baron Xbox'a ma już retailową wersję, a to znaczy, że gry już są albo w poniedziałek/wtorek będą w sklepach.