viral 4 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 a no tak bo bazowo multi wzieli z 3 a potem panowie z people can fly dodali od siebie troche po prostu Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 Odbiegając od tego czy multi w Judgment jest dobre czy nie, to jeśli zostawili by je takei same jak w Gearsach 3 to byłyby narzekania że to DLC jedynie. Cytuj
viral 4 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 mi sie podoba ale content ubogi wiec podejrzewam ze gdyby po prostu jakeis ciakawe mapki plus tryby walneli i tak w wiekszosci seqelow to tylko tryby dodaja wielkiej rewolucji w multi pe sequelu sie nie spodziewa nikt.Po prostu uboga ilosc mapek na start i dosyc ubogi dlc .Ciekawi mnie jak wyjdzie xbox one to developerzy gier dalej grosza nie zobacza za uzywki wiec dalej beda mikroplatnsci wiec 2 razy w pupala dostaniemy Cytuj
Kondeer 34 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 (edytowane) Odbiegając od tego czy multi w Judgment jest dobre czy nie, to jeśli zostawili by je takei same jak w Gearsach 3 to byłyby narzekania że to DLC jedynie. I tu się mylisz, osobiście byłbym usatysfakcjonowany gdyby kontrola nad postacią i płynność rozgrywki pozostała nietknięta i żywcem wyjęta z 'trójki'. (No i gdyby zmienili shotguna żeby miał jakiś sensowny system zadawania obrażeń) Spróbuj zrobić rolla i od razu przejść w bieg...w GoW:J jest to okropnie ślamazarne, w 'trójce' postać płynnie przechodzi do biegu. Często jak chcę zrobić unik to postać zamiast tego przyczepia się do osłony i o ile w poprzednich częściach to się zdarzało, tak tutaj jest nagminne. Kopnięcie przez osłonę...co prawda nie działa jak należy w obydwu częściach, ale zwróć uwagę jak kogoś kopniesz w Judgment to postać dziwnie lewituje przez chwilkę...jest cała masa tego typu niedoróbek, na które dużo osób nie zwraca uwagi, ale jak się zjadło zęby na GoW'ie to strasznie kuje w oczy. Już nie powinienem nawet wspominać po raz setny o obdarciu multika z najbardziej charakterystycznych rzeczy jak egzekucje, locust vs. cog, symetryczne mapki, active reload. Żeby nie było to niektóre zmiany są ciekawe, zwłaszcza w sterowaniu...ale GoW:J to nieudany eksperyment...w zasadzie jedyne co wypaliło z tego eksperymentu to overrun i mam nadzieję że jak powstaną kolejne Gearsy to przemycą ten tryb. Edytowane 19 czerwca 2013 przez Kondeer Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 Ja nie mówię o zmianach w sterowaniu tylko o zmianach w gameplayu czyli Cog vs Cog, jedna broń na start, wielopoziomowe mapy etc Cytuj
-DamiaN- 169 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 (edytowane) szczerze to mozna bylo sie spodziewac slabszego multi wkoncu panowie z people can fly nie slyna z robienia multi troche smutne ale taka opinie mam o tej firmie Przecież "people can fly" tylko wykonywało "prace" zlecone przez EPIC GAMES + realizowali własne pomysły ALE zaakceptowane przez EPIC GAMES. Choć to że postać reaguje z pewnym opóźnieniem (w GOW3 wszystko jest płynne/natychmiastowe) to już raczej sprawka "people can fly". Co do multi to: - niepotrzebnie osłabili Hammerbursta - piła się DUŻO za długo odpala - brak oszołomienia przeciwnika po spadnięciu mu na łeb - (oczywiście, i przede wszystkim) niestety brak HORDY - BARDZO mało map w podstawce niewiem jakim sposobem mając bardzo dobre multi w trójce mogli tak skiepścić tą gre, poziom w(pipi)ienia przy tej grze u mnie jest wiekszy jak gra przeciwko hostowi w dwojce grając w 3 tylko się czekało na nowe mapy, postacie a kiedy wyszły było tylko jedne WOW a teraz takiego czegoś niema (szkoda) ps.mając vip zagram może za tydzień,miesiąc... Edytowane 19 czerwca 2013 przez -DamiaN- 1 Cytuj
viral 4 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 (edytowane) o tyle o ile te mapy ktore sa na poczatku gow ;j to moze 3 mi sie podobaja a dlc nie mam ale rozwazam zakup wiec zobaczymy jedo mi sie podoba ze z kazdej zaslony mozna wyjsc i skoczyc nizej a w 3 nie z kazdej sie dalo Edytowane 19 czerwca 2013 przez viral Cytuj
XxPomezZxX 7 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 Ja przepraszam, ale mógłbyś po polsku? Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 (edytowane) Odbiegając od tego czy multi w Judgment jest dobre czy nie, to jeśli zostawili by je takei same jak w Gearsach 3 to byłyby narzekania że to DLC jedynie. To co dali w tej części jest dobre, a jedynie WIELKI brak jest Hordy i mało map dali - z podstawki na każdym trybie powinno się dać grać na minimum 8 mapach; a to że rozgrywkę tak zorganizowali że trzeba by zrobić 3 x po 8 map to inna sprawa (bo w Hordę na tych mapach co są raczej nie dałoby się grać). Sama kampania jest świetna i jedyne co może brakować to sensownej ilości bossów i etapów z pojazdami - ale gdyby to dali to graficznie nie byłoby tak dobrze jak jest: świetna kolorystyka (choć razi przejaskrawiony czerwony w wybuchach i płomieniach ), oświetlenie i lokacje oraz miejscówki. Ważne też że gra, gdy się ją przechodzi w pojedynkę, nigdy nie chrupie (poza 2/3 momentami w POKŁOSIU) - w GOW3 było z kilkanaście takich wątpliwych "zdarzeń" (za to tam byli bossowie w sporej ilości i pojazdy) - coś za coś; podobnie było w HALO 4 - lepsza grafika kosztem epickich/większych starć (szczególnie w porównaniu do HALO 3). Ktoś pisał że wydali tą część (do tego z tak małą ilością map) żeby się obłowić na DLC - ja w to wątpię, bo gdyby tak było to rzuciliby ze 4 dodatki; a poza tym gra sprzedała się z 5 razy słabiej w pierwszym miesiącu nią GOW3 (nie wiem jak jest ze sprzedażą teraz ale mam przekonanie że ciągle SŁABO - nie to żeby nie zarobili). Mam teorię że ta gra, w podstawce i w DLC, daje tak mało bo chcą "wygłodzić" graczy przed rzuceniem na premierę XBOX ONE następnej częśći; lub w pierwszych miesiącach po premierze wydadzą "GOW4" . Edytowane 19 czerwca 2013 przez Paweł Dziuba Cytuj
viral 4 Opublikowano 20 czerwca 2013 Opublikowano 20 czerwca 2013 Wlasnie jak rzuca zaraz po premeirze xbox one nowego geara to sie zacznie ze ten to byl skok na kase.ale watie zeby w tym wyszedl roku w przyszlym na e3 pewnie sie pojawi Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 20 czerwca 2013 Opublikowano 20 czerwca 2013 Odbiegając od tego czy multi w Judgment jest dobre czy nie, to jeśli zostawili by je takei same jak w Gearsach 3 to byłyby narzekania że to DLC jedynie. To co dali w tej części jest dobre, a jedynie WIELKI brak jest Hordy i mało map dali - z podstawki na każdym trybie powinno się dać grać na minimum 8 mapach; a to że rozgrywkę tak zorganizowali że trzeba by zrobić 3 x po 8 map to inna sprawa (bo w Hordę na tych mapach co są raczej nie dałoby się grać). Sama kampania jest świetna i jedyne co może brakować to sensownej ilości bossów i etapów z pojazdami - ale gdyby to dali to graficznie nie byłoby tak dobrze jak jest: świetna kolorystyka (choć razi przejaskrawiony czerwony w wybuchach i płomieniach ), oświetlenie i lokacje oraz miejscówki. Ważne też że gra, gdy się ją przechodzi w pojedynkę, nigdy nie chrupie (poza 2/3 momentami w POKŁOSIU) - w GOW3 było z kilkanaście takich wątpliwych "zdarzeń" (za to tam byli bossowie w sporej ilości i pojazdy) - coś za coś; podobnie było w HALO 4 - lepsza grafika kosztem epickich/większych starć (szczególnie w porównaniu do HALO 3). Ktoś pisał że wydali tą część (do tego z tak małą ilością map) żeby się obłowić na DLC - ja w to wątpię, bo gdyby tak było to rzuciliby ze 4 dodatki; a poza tym gra sprzedała się z 5 razy słabiej w pierwszym miesiącu nią GOW3 (nie wiem jak jest ze sprzedażą teraz ale mam przekonanie że ciągle SŁABO - nie to żeby nie zarobili). Mam teorię że ta gra, w podstawce i w DLC, daje tak mało bo chcą "wygłodzić" graczy przed rzuceniem na premierę XBOX ONE następnej częśći; lub w pierwszych miesiącach po premierze wydadzą "GOW4" . Jakby Karna wykorzystali w takim stopniu jak RAAMa w dodatku do 3, to mielibyśmy bez wątpienia najlepszy singiel w serii. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 27 czerwca 2013 Opublikowano 27 czerwca 2013 Chciałby ktoś porobić cheevosy? Interesują mnie głównie Surprise!, Dread the Rage, Booshka i Don't you die on me!. Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 VIP Pass jest przeceniony na 1200 msp. Skusilem sie bo juz mi niedobrze od powtarzania map z podstawki. Cytuj
FigossPL 16 Opublikowano 13 lipca 2013 Opublikowano 13 lipca 2013 Czy w tą część mozna grać przed dwójką i trójką czy koniecznie trzeba ukończyć poprzednie części ? Pzdr Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 13 lipca 2013 Opublikowano 13 lipca 2013 Judgement to prequel wiec nie musisz wlasciwie znac calej trylogii. Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 13 czerwca 2015 Opublikowano 13 czerwca 2015 Ktoś machnie coopa na Insane z próbą zgarnięcia 3 gwiazdek ? Jeśli nie macie ochoty się wkurzać to może być dowolny poziom, machnąłbym coopa. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 14 czerwca 2015 Opublikowano 14 czerwca 2015 Insane w coopie to istna masakra, zrob sam a zaoszczedzisz sobie i partnerowi nerwow. Poziom nizej jest jak najbardziej do zrobienia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi