Skocz do zawartości

Gears of War: Judgment

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze nie było oficjalnej zapowiedzi co dokładnie będzie zawierać pudełko z grą - były tylko informacje o bonusach do preorderów.

• Odpowiedzi 816
  • Wyświetleń 109,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie pytajcie ile wirtualnych kutachów musiałem obrobić by to zdobyć.   http://s1230.photobu...s/ee498/mazzeo/   czysty tekst z artykułu (niecały)         W skrócie   - co-op na 4 osoby -

• jest sporo ciekawych rzeczy na press.xbox360.com             http://www.youtube.com/watch?v=XwW7IsS-bN8  

• Jest coraz lepiej     Aha, zapewne dlatego miesiącami najpopularniejszymi tematami na forum Gearsów 3 było wrzucenie postaci Skorge'a i Cyclopsa do multi.   Do ch.uja jak można grać w multi jak

Opublikowano
muve.pl

Potwierdzone z ostatniej chwili: kupując Gears of War Judgment, w pudełku znajdziesz klucz na pobranie pierwszej części Gears of War w formie cyfrowej. Jako, że Judgment to prequel całej serii, to całkiem fajny pomysł dla osób, które dopiero chcą zacząć przygodę z 'Girsami'

fb muve

Opublikowano

Looking goooooooood :D

Opublikowano

Nie podoba mi się, a tego się obawiałem, dostaliśmy painkillera w oprawie gearsów. Może się miło zawiodę i główny wątek bedzie normalny, ale póki co, to nie są gearsy jakie znam i lubię.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Nie masz pojęcia jakie te Gearsy są bo nie grałeś, a opierać zdanie na kilku shotach z kampanii czy MP mija się z celem. Mam obawy tylko i wyłącznie o multi. Brak kilku kluczowych dla rozgrywki i zabawy elementów rozwali cały fun. Zajęło im ileś tam lat od premiery jedynki, żeby wywalić Locusty z competitive mode. Toć to skandal. Spodziewam się również DLC z postaciami Szarańczy i kilkoma innymi usprawnieniami. Wszystko rozchodzi się o kasę bo te wszystkie usprawiedliwienia z d.upy są.

Opublikowano

Nie masz pojęcia jakie te Gearsy są bo nie grałeś, a opierać zdanie na kilku shotach z kampanii czy MP mija się z celem.

No co ty nie powiesz.

Nie podoba mi się, a tego się obawiałem, dostaliśmy painkillera w oprawie gearsów. Może się miło zawiodę i główny wątek bedzie normalny, ale póki co, to nie są gearsy jakie znam i lubię.

Oceniam po tym co dostaję, a dostaję trailery, gdzie liczy się głównie napier**lanie na krótkie odległości i kupa mięcha pod nogami.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Oceniam po tym co dostaję, a dostaję trailery, gdzie liczy się głównie napier**lanie na krótkie odległości i kupa mięcha pod nogami.

A poprzednie części były tego pozbawione? Czegoś tu nie łapię.

Opublikowano

Zostało potwierdzone że oprócz FFA i Overrun pojawią się kolejne dwa tryby.

TDM na takich samych zasadach jak w trójce.

Domination zamiast KOTH, gdzie zamiast jednego ringa będą 3.

btw po raz kolejny polaczki lepsze od burgerów - my mamy wszystkie DLC ze skinami w każdym sklepie, oni porozrzucane po różnych.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Własnie bierzcie na premiere? Bo będzie można sie ustawić na kampanie we 4 osoby.

Opublikowano

Własnie bierzcie na premiere? Bo będzie można sie ustawić na kampanie we 4 osoby.

u mnie obowiązkowo "Day One", wręcz rozważam 1-2 dni urlopu na ogranie kampanii :-)

Opublikowano

Zamówiłem miesiąc temu także na premierę będę zwarty i gotowy z moim zdezelowanym padem :) .

Opublikowano

Będzie demo dostępne w dniu premiery gry (19 marzec).

W najbliższych tygodniach aż do premiery będzie sporo nowego info, marketing chyba rusza z kopyta.

2qjy4av.jpg

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

są aczifmęty!

http://www.xbox360ac...t/achievements/

co cieszy

- brak seriously 4.0, jest "Seriously Judgmental", ale jest za zrobienie wszystkich Declassifed Missions na Insane (czyżby naprawdę Judgment miał taki hardkorowy poziom trudności?)

- nowy tryb Survival

jedyny problem mogą sprawić achievement za onyksowy medal War Supportem oraz wbicie trzech prestiży (na szczęście level tylko do 50ciu).

Szykuje się kolejny calak w girsach :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Nie moge sie doczekac marca. Niedlugo PSczy leci na sprzedaz i kupuje 3go X'a. Dla Gearsow warto. Przy 3ce swietnie bawilem sie online, ciekawe jak to wyjdzie teraz.

Opublikowano

"All declassified missions on insane" też może być zabawny. Zapowiada się przyjemne calakowanie.

Opublikowano

- nowy tryb Survival

Będzie miał najwidoczniej 10 fal. To pewnie jakiś zmodyfikowany odpowiednik hordy.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

10 fal? Ale może będzie bardziej intensywnie? A co do samych acziwów to dobrze że nie będzie wbijania wszystkich medali na onyx. Lista wygląda całkiem przyzwoicie, kilka podobnych jak w GoW1, a to sie chwali.

Opublikowano

Może to będzie jakiś miks Overrun i Hordy 2.0

Opublikowano

Kanapki do zamówień z walmartu dostają w bonusie do wyboru gyrosy 2 albo 3 (plus jedynke).

Opublikowano

Gears of War Judgment XBOX360-P2P-RF niezle

Edytowane przez Milo