Opublikowano 19 lutego 201312 l Ta już ktoś wrzucił walkthrough na YT, Baird ginie na końcu. Żarty sobie robisz ?
Opublikowano 19 lutego 201312 l Przecież o tym już dawno było pisane i mówione. Jedno z alternatywnych zakończeń (5iu) zawiera zgon Baird'a z "rąk" megaticker'a... No kuźwa oczywiście, że żartuje.
Opublikowano 19 lutego 201312 l Ciekawe, czy kiedykolwiek pokuszą się o zmianę granatów, uzywanie ich jest po prostu beznadziejne, dziwię się, że aż do dziś nic w nich nie naprawiono.
Opublikowano 19 lutego 201312 l Dzisiejsza aktualizacja dasha2.0.16203.0System Software Changes/Other:added new dashboard style, other security updates. Anti-Piracy 3.0, XGD4.5 Challenge responses has been updatedZapewne ma powiazanie z tym wyciekiem
Opublikowano 19 lutego 201312 l Ciekawe, czy kiedykolwiek pokuszą się o zmianę granatów, uzywanie ich jest po prostu beznadziejne, dziwię się, że aż do dziś nic w nich nie naprawiono. W szafie spałeś? przecież granaty w Judgment będą właśnie zmienione i działać jak w Halo. Nowy filmik mi się średnio podoba, naprawde olali Locusty
Opublikowano 19 lutego 201312 l Jako, że filmy mną nie grzały, mało się grą interesowałem, ale to dobra wiadomość, że w końcu coś z tym robią. No nic, zobaczymy, jak dla mnie seria mocno zmieniła kierunek i to zupełnie niepotrzebnie, pierwsze Gearsy były rewelacyjne, ciężki klimat dawał kopa. Mam od niedawna trójkę i to nie to samo niestety, za bardzo poszli w kolorki, co mocno boli.
Opublikowano 19 lutego 201312 l Ta snajpera co ma 8 strzałów to jakaś kpina...headshot zabija, wiadomo...ale wystarczą tylko dwa strzały w klate żeby zabić? Tak wynika z tego trailera. I do tego brak systemu 'down but not out' to chyba najgorsza porażka...chociaż jest nadzieja że zabraknie go tylko w przypadku DM. Bo niby egzekucje są...
Opublikowano 19 lutego 201312 l Jako, że filmy mną nie grzały, mało się grą interesowałem, ale to dobra wiadomość, że w końcu coś z tym robią. No nic, zobaczymy, jak dla mnie seria mocno zmieniła kierunek i to zupełnie niepotrzebnie, pierwsze Gearsy były rewelacyjne, ciężki klimat dawał kopa. Mam od niedawna trójkę i to nie to samo niestety, za bardzo poszli w kolorki, co mocno boli. Jak bolą cię 'kolorki' w trzecich Gearsach, to nie googluj Viva Pinata.
Opublikowano 19 lutego 201312 l Oto moje wstepne wrazenia. Zastanawiam sie czy wersja,ktora wyciekla jest w istocie wersja ostateczna.Widze duzo brakow..Jezeli tak-to mamy duze rozczarowanie.Mapy sa wyraznie mniejsze,grafika jakby slabsza.Przygladajac sie padajacym swiatlom z lamp itp mozna zauwazyc wrecz kwadraty.Towarzysze nieudolnie sie kryja i strzelaja,wydaje mi sie,ze w 3ce byli bardziej pomocni.Fabula?Slabo poprowadzona,przynajmniej narazie.Brak jakiegos konkretniejszego wprowadzenia w historie,jak to bywalo chocby w ostatnich czesciach.Oto zostajemy rzuceni odrazu do akcji.Gra sprawia razenie jakby arcadowki badz gry zorientowanej na multi.Co do fabuly-spodziewalem sie czegos lepszego-bez spojlerow-oto zostajemy rzuceni przed sad i wspominamy swoja historie,jak tam trafilismy. Duze nastawienie na masterowanie gry- do odblokowania dodatek fabularny itp,duzo challenge`y Po 3h gra nie urywa przyslowiowej d**y.Jak dla mnie krok do tylu pod wzgeldem wczesniejszych czesci-graficzny,fabularny,klimatyczny.O ile to wersja ostateczna,moze byc troche przykro.
Opublikowano 19 lutego 201312 l Poczatek kampanii http://www.youtube.com/watch?v=0qG1WRSHi6w Fajnie wyglada plonace drzewo w okolicach 7:50 i efekt goracego powietrza
Opublikowano 19 lutego 201312 l Nie widziałem jeszcze pirata zadowolonego z jakiejkolwiek gry To mało widziałeś. Tekst jest z xboxforum i tak zwykle są dość ogarnięte komenty. Zawsze tam zaglądam jak jakaś gra wycieknie do sieci. Edytowane 19 lutego 201312 l przez Kre3k
Opublikowano 19 lutego 201312 l A pisali coś o Survival? Edytowane 19 lutego 201312 l przez DonSterydo
Opublikowano 19 lutego 201312 l Po godzinie grania kilka słów o Multi: + nareszcie można zeskakiwać z dużej wysokości + można się wspinać , wchodzić na rożne stopnie ( duży przełom dla Multi) + granaty dostępne spod lewego Trygera + mapy są większe niż w GOW3, można zabłądzić + akcja dzieje sie na kilku poziomach jednocześnie, np jazda wagonikiem i ostrzał z góry ... w MULTI! masakra - BRAK EGZEKUCJI, dobicia wroga WTF?! - mało trybów w multi - tylko 4 mapy w multi (24 w GOW3) - uboga liczba postaci 9, 5 odblokowanych na starcie (34 w GOW3) - cukierkowa grafika - deathmache ludzie vs ludzie a gdzie Locusty? Na tle GOW3 gra wypada bardzo blado pod względem opcji , map, postaci etc, aczkolwiek wiem że to era DLC itp. Jest progres, ale i są duże minusy typu BRAK EGZEKUCJI Edytowane 19 lutego 201312 l przez Kre3k
Opublikowano 19 lutego 201312 l Piszą o 4 mapach, a na trailerze z dzisiaj naliczyłem 5-6. No i w GoW3 jest ponad 20 map... ale ze wszystkimi DLC - w podstawce - 8. Faktycznie ogarnięte komenty Podejrzewam, że jest 8 map i jest podział 4 do klasycznych trybów i 4 przystosowane do Survival i Overrun. Edytowane 19 lutego 201312 l przez DonSterydo
Opublikowano 19 lutego 201312 l CO!Brak ezgezkucji !?Czy to jest potwierdzone? Egzekucji nie ma w multi, bo nie ma kładzenia na glebę. Powinny normalnie być w kampanii i Overrun/Survival. Zresztą widać jakieś na dzisiejszym trailerze. Ciekawe jak się sprawdzi nowy pomysł na multi - ludzie przynajmniej nie mogą narzekać, że 4 raz to samo, heh. Edytowane 19 lutego 201312 l przez DonSterydo
Opublikowano 19 lutego 201312 l Wycieczka po mapie "Island", duża jest. http://uk.ign.com/videos/2013/02/19/island-map-tour-gears-of-war-judgment
Opublikowano 19 lutego 201312 l xbox forum i ogarnięte komenty, ku*wa co ja tu czytam Co do filmiku magika to zajebiście to wygląda, więcej nie oglądam, liczba map na pewno nie kończy się na 4, a lipa z tym że jednak nie ma egzekucji i wywalili Locustów z multi.
Opublikowano 19 lutego 201312 l Poczatek kampanii http://www.youtube.com/watch?v=0qG1WRSHi6w Fajnie wyglada plonace drzewo w okolicach 7:50 i efekt goracego powietrza No zayebiście widać tu kolory, może typek z xboxforum ściągnął jakiegoś fejk torrenta i odpalił Viva Pinate?
Opublikowano 19 lutego 201312 l Ja tam tylko odpaliłem ten urywek z drzewkiem Nie chcę sobie zepsuć zabawy
Opublikowano 19 lutego 201312 l Ktos sobie szpila w multihttp://www.youtube.com/watch?v=V1LrpBEFfPs skiny broni i wyposazenie (przyznam,ze muzyka fajna)http://www.youtube.com/watch?v=Yscy3SIVOyg Edytowane 19 lutego 201312 l przez UnexpectedBoy