MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 (edytowane) Nie ogarniam. Ledwo parę nowych broni i bardziej kolorowe mapy i gra bez polotu się okazuje gdzie też tryby są w 90% takie same jak w poprzednikach. Na dodatek z multi gorszym od tego z dwójki, którego kod sieciowy to było największe (pipi) w historii. U mnie ludzie grali miesiącami w trójkę, z resztą nadal grają niektórzy. Myślałem że w mutliplayerze ważny jest brak lagów, brak dominacji hosta, dobre hitboxy itp, jak się okazuje ważniejsze są kolory tekstur i tupanie EOT z mojej strony bo to beka jest Edytowane 6 marca 2013 przez MaZZeo 2 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Dwójka na początku to była lipa, to fakt. Długo nie grałem, zanim jakoś to zaczęło być grywalne. Później już nie było na co narzekać, no chyba, że hostem był jakiś Meksykaniec czy Koreaniec. Tak, w GoW 3 brakuje polotu w zwarciu, jałowa strzelanka dla prostaków bez skilla. Po prostu nie miałem większej ochoty w to grać tak jak przy dwóch pierwszych odsłonach. Nie będę piał z zachwytu nad czymś co mi nie siadło. Sorry - mam swoje zdanie i je uszanuj. Ta sama sytuacja z recenzjami gier, robionych pod publikę, żeby nie wyjść na fajfusa bo 90% ludu uważa, że jest hit i ma nim być, więc "ja pismak podpiszę sie tym samym, własnym nazwiskiem" Prostackie. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Tak, w GoW 3 brakuje polotu w zwarciu, jałowa strzelanka dla prostaków bez skilla. Hahaha. W dwójce za to kombo łokieć + shotgun to był skill albo piła która ściągała z 3 metrów. Albo granaty na ścianach wybuchające od razu. prostaki bez skilla + brak walki w zwarciu Sorry - mam swoje zdanie i je uszanuj. No ok, ty też uszanuj moje zdanie, które jest takie że (pipi)sz głupoty. Koniec offtopa Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Czyli uszanować nie potrafisz. Co się dziwić, wiek robi swoje. Girsów jedynki nawet nie pociągnąłeś za długo na multi, ale prostacką i słabą dwójkę wycalakowałeś. Gratsy, ja bym się nie zmusił do calakowania "szrota" zwłaszcza - NA MULTI. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Proponuję wam pobić się o tą grę tak jak dwóch pajaców pobiło się raz o Tekkena i sprawa będzie załatwiona Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Dwójka stała się szrotem kiedy ukazała się beta trójki I ludzie zobaczyli że jednak gearsy mogą działać bez problemu. No ale zapewne się mylą, bo w trójce są kolorki i tupanie ;/ Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Chev ma po części rację, ale to nic nowego przecież. Jak grałem w jedynkę to ciężko było kogokolwiek ubić, nie licząc juz lagów to skill był tam bardzo ważny. W trójce gra się znacznie łatwiej i nie trudno zauważyć, że trzecia część to wesoła rozwałka. Mnie się podoba, ale judgement mnie już nie jara Cytuj
xanon21 71 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Prawda Gearsy 3 w mutli to tragedia ,jak i cała gra.Nie ma klimatu z jedynki czy dwójki , a w dodatku jest za szybka ,nie można spokojnie campić jak w dwójce .Dwójka wymagala skilla ,a trójka nie wymaga nic. Tylko inetelektualne dna grają w 3 .W GoW 2 przynajmniej mogłeś liczyć na poważnych graczy ,którym zależało ,a w trójce banda dzieciaków którzy mają gdzieś grę Cytuj
Gość SoolidSnake Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Skila to wymagała jedynka gdzie nowy gracz (pipi) mógł zrobić staremu wyjadaczowi. W 2 mogłeś się w jakiejs dziurze i obkleic granatami... Cytuj
NightForce 0 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Prawda Gearsy 3 w mutli to tragedia ,jak i cała gra.Nie ma klimatu z jedynki czy dwójki , a w dodatku jest za szybka ,nie można spokojnie campić jak w dwójce .Dwójka wymagala skilla ,a trójka nie wymaga nic. Tylko inetelektualne dna grają w 3 .W GoW 2 przynajmniej mogłeś liczyć na poważnych graczy ,którym zależało ,a w trójce banda dzieciaków którzy mają gdzieś grę Chciałbym Ci coś napisać ale nie umiem się zniżyć do Twojego poziomu sorry ....chyba jestem "inetelektualnym dnem" I chyba dlatego nie mogę zrozumieć jak można (pipi) kampić w Gears'ach Mistrzostwo świata stary ...mistrzostwo \o/ Cytuj
yatza 2 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 , a w dodatku jest za szybka ,nie można spokojnie campić jak w dwójce . gratuluje samopoczucia Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Widzę że walka o rodzyn roku jest zacięta Cytuj
yaczes 14 481 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Do ludzi, ktorzy gadaja, ze gow3 to "wesola strzelanka bez skilla" - wejdzie na multi i zobaczcie co tam wyprawiaja w tym momencie wymiatacze. Pyerdolicie totalne glupoty. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Gdzie zamówiliście? Bo jednak ten steelbox mnie skusił, mam nadzieje, że ultima wysyła wczesniej żeby na 19 była. Cytuj
yatza 2 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 ultima jest opcja ze dostaniemy wczesniej info z dzisiaj Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Ja już swego czasu zamówiłem w SklePE i tego się trzymam. Steelbox mnie nie interere. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 (edytowane) Launch trailer + wywiad z onlinecenter Link do wywiadu http://www.onlinecenter.pl/11110/Aktualnosci/Wywiad-People-Can-Fly-o-Gears-of-War-Judgment.html niezłe pjerdolenie odnośnie locustów w multi + Dodał MODERATOR Na prośbę autora przeklejony wywiad został usunięty . Edytowane 8 marca 2013 przez Perez 1 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 Bezkitu, nie usłyszałem żadnej sensownej wymówki dlaczego nie będzie locustów w multi (nie licząc overruna) i szczerze powiedziawszy nie zdziwłbym się jakby naprawdę miało wyjść dlc z nimi. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 Moja teoria jest taka - nie ma locustów w multi bo Epic wpadło na pomysł sprzedawania skinów pancerzy, a wiadomo że sens ma to jedynie z COGami. Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 MaZZeo, Yap i inni maniacy: serio zakładacie, że ta gra (multi) może być dobra? Prywatnie jestem pełen obaw i wątpliwości, a kwiatki takie jak np. brak Szarańczy w multi sprawiły, że kompletnie odpuściłem sobie ten tytuł. Mariolka marudzi żeby dać nowym Girsą szanse, ale ja nastawiłem się na nie. Jaram się GOW3 od pierwszego meczu w wer. beta, planowałem wrócić do łojenia w to na poważnie, czekałem, śledziłem zapki, a teraz (kilka dni przed premierą) totalne zobojętnienie (co w sumie lekko mnie martwi). Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 (edytowane) Overrun na bank będzie zayebisty. Nim jaram się konkret, gdyż na pomysł trybu podobnego w założenia do Left 4 Dead wpadłem jeszcze przed premierą trójki. Co do reszty... niektórzy gearsowi weterani już grali i wg ich opinii nie jest tak źle jak to niektórzy zakładają. Ja nie traktuje tego jako następcy trójki - tylko jako spin-off który po prostu jest inny, co nie znaczy że zły. Gdyby Judgment był kalka w kalkę taki sam jak Gearsy 3 to też by nie było zbyt fajnie. Z resztą, czy ktoś grzebie już trójkę? Ja nadal mam zamiar w nią grać równolegle z Judgment gdyż to najlepszy multiplayer tej generacji. Edytowane 7 marca 2013 przez MaZZeo Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 Nie sądzę by było aż tak źle. Fakt, brak Locustów to zupełnie niezrozumiały dla mnie zabieg, a te uber-głupie pancerze doprowadzają mnie do szału już teraz, ale mimo wszystko wierzę, że znajdziemy coś dla siebie. Nowe tryby muszą coś mieć. A jeśli nie to kup przynajmniej Marioli. Ona z nami na pewno sieknie nie raz i nie dwa. Mądry nieźle zabełkotał przy pytaniu o brak Locust'ów. Jak można takie bzdury powtarzać publice nigdy nie zrozumiem. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 (edytowane) Serio Mazzeo? Cały artykuł kopiujesz i wstawiasz na forum, nawet nie podając linka? Edytowane 7 marca 2013 przez wrog Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi