Opublikowano 16 marca 201312 l Dowód na to że gnasher jest w uj losowy w Judgement...4 shoty Baird dostaje prosto na klate i nic, a później wszyscy padają posłusznie po jednym strzale...dziwne.
Opublikowano 16 marca 201312 l Damage Shootganka ułożony jest podobno w układzie stożkowym, tak więc nie widzę nielogiczności w tym filmiku.
Opublikowano 16 marca 201312 l Dla mnie to głupi pomysł. Jeszcze z tym, że jak się perfekcyjnie przeładuje to jest ok, ale rzeczy typu większy damage po każdym kolejnym zabójstwie już nie są spoko.
Opublikowano 17 marca 201312 l Tak. Przynajmniej w tym premierowym rzucie. Ja myślałem czy by nie opchnąć, ale na allegro widzę, że więcej niż 15 zł bym nie dostał, to dam komuś w prezencie. Edytowane 17 marca 201312 l przez DonSterydo
Opublikowano 17 marca 201312 l Macie niedowiarki http://360democenter.com/ edit: teraz już wiesz Maz skąd 13k się wzieło Edytowane 17 marca 201312 l przez Bushisan
Opublikowano 17 marca 201312 l Gra chodzi jak malina. A po ostatnich kilku dniach spędzonych z multi ME3, to matchmaking jest błyskawiczny Musi być w miarę zgrana ekipa, wtedy można fajnie taktycznie grać - na pałę ni chu chu się nic nie zrobi Edytowane 17 marca 201312 l przez DonSterydo
Opublikowano 17 marca 201312 l To demo jest w 100% legalne ? Nie zbanują mnie za to (bo uznają, że mam przerobioną konsolę i jestem piratem )?
Opublikowano 17 marca 201312 l Nie ogarniam trochę jak zainstalować to demo (tak, czytałem FAQ). Chodzi mi o instalkę na DVD. Pobrałem 4 katalogi, ich zawartość ma idenytczne nazwy (4 tak samo nazwane pliki), więc nie mogę upchać ich na jeden krążek. Podpowie ktoś?
Opublikowano 17 marca 201312 l Po ograniu demka daje 5/10 Nie spotkałem się z tak randomowym multi. Pozdrawiam.
Opublikowano 17 marca 201312 l Amer, po wypakowaniu gry masz folder "content" wrzuć go bezpośrednio na płytę. Nazwa nadana krążkowi nie ma znaczenia.
Opublikowano 17 marca 201312 l Rozpakuj 4 paczki i będziesz miał jeden plik o nazwie CONTENT. Potem musisz pobrać program USBXTAFGUI_v44. Podłączasz pendrive do pc (wcześniej musisz go skonfigurować na xboxie). Uruchamiasz program, potem File > Open > First USB. Następnie klikasz na Data Partition i tam wrzucasz grę. Jak już się wszystko wgra klikasz File > Close Current Drive, wyjmujesz pendrive, podłaczasz do xboxa kopiujesz grę na dysk i grasz.
Opublikowano 17 marca 201312 l Na nagranie na DVD nie trzeba nic instalować, wystarczy przerzucić folder na DVD.
Opublikowano 17 marca 201312 l Niestety ten gówniany programik nie chce mi się odpalić (wywala błąd), a nagrać na płytkę też się nie uda (brak DVD aktulnie). Czy można próbować jakimś innym programem?