Skocz do zawartości

Gears of War: Judgment

Featured Replies

Opublikowano

Dowód na to że gnasher jest w uj losowy w Judgement...4 shoty Baird dostaje prosto na klate i nic, a później wszyscy padają posłusznie po jednym strzale...dziwne.

• Odpowiedzi 816
  • Wyświetleń 109,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie pytajcie ile wirtualnych kutachów musiałem obrobić by to zdobyć.   http://s1230.photobu...s/ee498/mazzeo/   czysty tekst z artykułu (niecały)         W skrócie   - co-op na 4 osoby -

• jest sporo ciekawych rzeczy na press.xbox360.com             http://www.youtube.com/watch?v=XwW7IsS-bN8  

• Jest coraz lepiej     Aha, zapewne dlatego miesiącami najpopularniejszymi tematami na forum Gearsów 3 było wrzucenie postaci Skorge'a i Cyclopsa do multi.   Do ch.uja jak można grać w multi jak

Opublikowano

Damage Shootganka ułożony jest podobno w układzie stożkowym, tak więc nie widzę nielogiczności w tym filmiku. 

Opublikowano

Dla mnie to głupi pomysł. Jeszcze z tym, że jak się perfekcyjnie przeładuje to jest ok, ale rzeczy typu większy damage po każdym kolejnym zabójstwie już nie są spoko.

Opublikowano

w każdej nowej wersji GoW:J będzie kod na GoW1 ?

Opublikowano

Tak. Przynajmniej w tym premierowym rzucie.

Ja myślałem czy by nie opchnąć, ale na allegro widzę, że więcej niż 15 zł bym nie dostał, to dam komuś w prezencie.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

Pendrive, tak jak demka. Jest to bezpieczne.

Opublikowano

a dlaczego nie przecież to demo w FAQ wszystko jest dokładnie opisane

Opublikowano

Do kasacji

Opublikowano

Gra chodzi jak malina. A po ostatnich kilku dniach spędzonych z multi ME3, to matchmaking jest błyskawiczny :P

Musi być w miarę zgrana ekipa, wtedy można fajnie taktycznie grać - na pałę ni chu chu się nic nie zrobi :)

Opublikowano

Parę postow wyżej masz odpowiedzi

Opublikowano

Nie ogarniam trochę jak zainstalować to demo (tak, czytałem FAQ). Chodzi mi o instalkę na DVD. Pobrałem 4 katalogi, ich zawartość ma idenytczne nazwy (4 tak samo nazwane pliki), więc nie mogę upchać ich na jeden krążek. Podpowie ktoś?

Opublikowano

Amer, po wypakowaniu gry masz folder "content" wrzuć go bezpośrednio na płytę. Nazwa nadana krążkowi nie ma znaczenia.

Opublikowano

Rozpakuj 4 paczki i będziesz miał jeden plik o nazwie CONTENT. Potem musisz pobrać program USBXTAFGUI_v44. Podłączasz pendrive do pc (wcześniej musisz go skonfigurować na xboxie). Uruchamiasz program, potem File > Open > First USB. Następnie klikasz na Data Partition i tam wrzucasz grę. Jak już się wszystko wgra klikasz File > Close Current Drive, wyjmujesz pendrive, podłaczasz do xboxa kopiujesz grę na dysk i grasz.

Opublikowano

Niestety ten gówniany programik nie chce mi się odpalić (wywala błąd), a nagrać na płytkę też się nie uda (brak DVD aktulnie). Czy można próbować jakimś innym programem?