Opublikowano 19 marca 201312 l gracie już ( mówie o polsce, bo chłopaki z uk juz rżną ) ? jak wrażenia z coopa ? zagram chętnie z kimś jak coś, tylko na najwyższym
Opublikowano 19 marca 201312 l Ci ktorzy graja, niech dodadza mnie do znajomych (jak wam sie chce). Dzieki.
Opublikowano 19 marca 201312 l Dostałem grę już dziś...w sumie jak większość znajomych bo widzę że na XBL już sporo osób łupie. Pokrótce moje wrażenia z multi bo kampanii przeszedłem pierwszy akt i pierwsze wrażenie jest dobre. Najpierw to co na plus : +Tryb Overrun (jak dla mnie zaskoczenie...po trailerach itd. traktowałem tylko jako ciekawostkę, a jak dla mnie najlepszy tryb jak na razie) +Rzucanie granatami pod LB (tylko szkoda że przez to znowuż Tac-Com jest pod strzałką w dół, strasznie mnie wkurza bo nie znam jeszcze dobrze map i chce zobaczyć gdzie są jakieś fajne bronie to strasznie beznadziejnie się tego używa) +Nowe bronie (nawet Markza daje rade, ale głównie w Overrun) +Sporo osób jednak i tak biega z Gnasherem Na minus : -Brak COG vs. Locust w zwykłym multi (już nawet nie chodzi o sam fakt grania jako szarańcza, ale jak mnie to wkurza jak słyszę głos Bairda i nie wiem czy to koleś z mojej drużyny czy przeciwnik porażka na maksa, a jeszcze doyebali jakiś biały pancerz gdzie z dalszej odległości to ni chuchu nie poznasz czy to teammate czy wróg) -Kolorowe pancerze (pedalstwo na maksa, tylko irytuje i wizualnie wyglądają ohydnie...rzygać się chce) -Mapy (jak na razie to wydaje mi się że są trochę za duże, myślę że są bardziej zrobione pod Free-for-All) -6 strzałów do longshota (WTF? Breechshot mieści 4 strzały w magazynku i do tego dostajemy jeszcze 16 kul na stracie, więc co niby można zdziałać 6 strzałami ze zwykłej snajpy?) -Zmiana broni pod Y (myślałem że będzie wygodniej/szybciej/lepiej...niestety dla mnie rozkład broni na krzyżaku był wygodniejszy) -Brakuje "tego czegoś" co miały wszystkie poprzednie części Gears of War (tego pierd****ęcia, jakieś to wszystko takie momentami nijakie, mało satysfakcjonujące) -Celownik cały czas widoczny na ekranie (bardziej wkurza niż pomaga) -Granaty odłamkowe od razu w ekwipunku (rzucanie grantami jest spoko, ale zaczynanie od razu z granatami w łapie to przesada, za dużo tego lata dookoła) Ogólne spostrzeżenia :ph34r: : -Gnasher jest całkiem spoko, ale jest odczuwalnie wolniejszy niż w poprzednich częściach co troszeczke irytuje -Wszędobylskie lagi...tragedii nie ma, ale GoW3 działa dużo płynniej, w 2 meczach Overrun miałem nawet takie że jak dojeżdżałem do osłony to od miejsca gdzie zaczynałem "ślizg" aż do osłony nie było żadnej animacji -Tempo gry zostało zmniejszone co jest raczej na minus...jest wolniej niż w GoW3, ale szybciej niż w GoW2...ale momentami mam wrażenie że gra się strasznie "drewnianie" odbijanie się od ścian jest takie ślamazarne, walki na gnashery bez polotu Pewnie o czymś jeszcze zapomniałem, trochę pozrzędziłem...ale gra ogólnie jest całkiem dobra, jednak brakuje jej troche do poprzedników...przede wszystkim właśnie tego "pierdo***ęcia". PS. Wiem o czym zapomniałem. Na minus można jeszcze dodać brak aktywnego przeładowania w multi, strzelanie z łuku straciło przez to power. No i ogólnie brakuje tego motywu... Edytowane 20 marca 201312 l przez Kondeer
Opublikowano 20 marca 201312 l Do tych co zamawiali w ultimie - nadal nie macie przy zamówieniu kodów na te skiny?
Opublikowano 20 marca 201312 l Do tych co zamawiali w ultimie - nadal nie macie przy zamówieniu kodów na te skiny? U mnie dalej nie ma...ale byłbym spokojny...podobno mają być 22.03 .
Opublikowano 20 marca 201312 l Wlasnie przeslu(pipi)e soundtrack i duzo bardziej mi sie podoba niz te z poprzednich czesci, a to zapewne za sprawa tego,ze do Steve Jablonsky dolaczyl Jacob Shea, odpowiedzialny za muzyke m.in. do Mroczny rycerz, Iron man, Incepcja, Piraci z karaibow, Wrogowie Publiczni.
Opublikowano 20 marca 201312 l Muve.pl dzisiaj wysyłało zamówienia - kody na DLC zostały przesłane e-mailem i mozna je także sprawdzić w panelu zamówienia.
Opublikowano 20 marca 201312 l Wlasnie przeslu(pipi)e soundtrack i duzo bardziej mi sie podoba niz te z poprzednich czesci, a to zapewne za sprawa tego,ze do Steve Jablonsky dolaczyl Jacob Shea, odpowiedzialny za muzyke m.in. do Mroczny rycerz, Iron man, Incepcja, Piraci z karaibow, Wrogowie Publiczni. Potwierdzam, jest bardziej agresywny i mniej podniosły, jak z jedynki trochę.
Opublikowano 20 marca 201312 l Kampania narazie wypas, graficznie super (świetne efekty) i mega rozp'ierdol i faktycznie dobra muzyka. W overrunie trafiłem na hamburgerów, którzy strasznie narzekali na judgement i leci do wymiany huh. Edytowane 20 marca 201312 l przez _Be_
Opublikowano 20 marca 201312 l Po dłuższym ograniu multi mam deja vu z Gearsów 2...wszędzie jakieś dziwne opóźnienia, multi jest cholernie ślamazarne i combo 'łokieć+shot' znowu króluje. W ogóle łokieć jest strasznie dziwny, raz łapie z kosmicznej odległości, a zaraz machnę kolesiowi przy nosie i nie dostanie...OverRun za to cieszy bo tryb jest wyjątkowo udany, no i ten event tylko na Breechshoty jeszcze daje radę, ale i tak wolę zwykłą snajpę z pierwszej lub trzeciej części... I ten maksymalnie wkurzający celownik na ekranie...w "blindfire" chyba o to chodzi żeby nie widzieć gdzie się strzela. No i nieszczęsny shotgun, który raz ładnie wchodzi na jeden strzał, a zaraz walę w kolesia 4 strzały a ten dalej wesoło hasa...takie sranie w banie to nie dla mnie. Wracam do 'trójki', tutaj będę grał jeszcze w Overrun raz na jakiś czas jak mnie 'trójka' zestresuje... Edytowane 20 marca 201312 l przez Kondeer
Opublikowano 20 marca 201312 l Jutro dostanę pełniaka, to sobie połupię w Overrun, mam nadzieję, że Survival jest równie udany.
Opublikowano 20 marca 201312 l Jutro dostanę pełniaka, to sobie połupię w Overrun, mam nadzieję, że Survival jest równie udany. No, moim zdaniem jest całkiem spoko. Jest dużo więcej przeciwników niż w hordzie i mam wrażenie że są bardziej kumaci. Bez ekipy lub jakiejś ogarniętej drużyny to nie ma szans na przetrwanie wszystkich 10 fal.
Opublikowano 20 marca 201312 l Jutro dostanę pełniaka, to sobie połupię w Overrun, mam nadzieję, że Survival jest równie udany. No, moim zdaniem jest całkiem spoko. Jest dużo więcej przeciwników niż w hordzie i mam wrażenie że są bardziej kumaci. Bez ekipy lub jakiejś ogarniętej drużyny to nie ma szans na przetrwanie wszystkich 10 fal. Edytowane 20 marca 201312 l przez DonSterydo
Opublikowano 21 marca 201312 l Ograłem dzisiejsze DEMKO i stwierdzam, że jest lepiej Może być dobra szpila.
Opublikowano 21 marca 201312 l Pograłem wczoraj parę meczy free-for-all i polskie tłumaczenie tego trybu "jatka" jest w 100% adekwatne i muszę przyznać, że bardzo mi się podoba. Brakowało mi takiego trybu gdzie jest rozgrywka nie skrępowana jakąkolwiek taktyką, czysta rzeźnia, jatka jak się patrzy . Gra działała bez żadnych przycinek czy przekłamań, zero lagów.
Opublikowano 21 marca 201312 l Pograłem wczoraj parę meczy free-for-all i polskie tłumaczenie tego trybu "jatka" jest w 100% adekwatne i muszę przyznać, że bardzo mi się podoba. Brakowało mi takiego trybu gdzie jest rozgrywka nie skrępowana jakąkolwiek taktyką, czysta rzeźnia, jatka jak się patrzy . Gra działała bez żadnych przycinek czy przekłamań, zero lagów. To chyba na prywacie grałeś...ja grałem kilka meczy w tym trybie i zresztą jak w każdym innym i uświadczyłem irytujące opóźnienia, może nie są to nie wiadomo jakie lagi, ale są na tyle widoczne że psują zabawę.
Opublikowano 21 marca 201312 l Nic takiego u siebie nie zaobserwowałem, grało się równie miło i płynnie jak w GoW3, ale było to dosyć późno bo po godzinie 24.
Opublikowano 21 marca 201312 l Mam swoją kopię. Dziś spać nie idę... Czekam jeszcze na kody do MP. Jak wszyscy pewnie zresztą.
Opublikowano 21 marca 201312 l ja tam żadnych opóźnien w mutli nie mam. Nagrałem dwa filmiki z FFA bardzo podoba mi się ten tryb. Taka fajna rozluźniająca jatka, do poćwiczenia cela i wallbouncingu. Obawiałem się że po tych zmianach będzie większe nastawienie na karabiny ale tak nie jest. Gnasher nadal rządzi.
Opublikowano 21 marca 201312 l mazzeo 1:56 Wtf ? (drugi filmik) chyba ogram te nowe girsy chociaz jak 3 byla srednia a to niby gorsze... zobaczymy. ten kod dlc na girsy jedynke jest przy kazdym zamowieniu ? Edytowane 21 marca 201312 l przez kornixxxx