popeqPL 21 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 To ja wczoraj przez 2h oficjalne forum Epic czytam aby wszystkie newsy ogarnąć, a tu Mazzeo wrzuca pełny artykuł! Nice job Mate!!!!!! Jak dla mnie świetny ruch ze strony Epic/Microsoft. Myślę, że mało kto spodizewał się że nastąpi to tak szybko i że gra jest już w tak zaawansowanej fazie. Cieszy też że nie jest to jakiś słaby spin off typu Halo Wars, a Prequel pełną gębą i do tego tryb Overrun, gdzie pierwszą rzeczą o jakiej zamarzyłem po ograniu bestii to połączenie tego trypu z Hordą - mistrzostwo świata. Już grafika w Gow3 zapewniła poziom który absolutnie mi wystarcza w grach stąd gorzej z pewnością nie będzie, a wręcz coś czuję że będzie to wisienka na torcie zwanym X360, który lada moment zostanie zjedzony przez 720, a na którym to oczekuje pełnoprawne kontynuacji Gears w nextgennowe formie...jednym słowem Wilk syty i owca cała. Monday night zapowiada się iście Epicko Ps: Myślicie że streamy będą w miare przyzwoitej jakości z E3 i jak było rok temu z "rwaniem się streamu?" dało się oglądać komfortowo czy nie bardzo ? Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 epic grzebie nad multi, PCF nad singlem, gra ma być bliższa klimatowi gow1 a multi z gow3 prawdopodobnie będzie połączone....no na takie info miałem nadzieje Cytuj
Karas 433 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 który lada moment zostanie zjedzony przez 720, a na którym to oczekuje pełnoprawne kontynuacji Gears w nextgennowe formie...jednym słowem Wilk syty i owca cała. Szczorze to wolałbym zeby Epic na x720 wzieło się za zupełnie nowe Ip rownie mocarne ale nowe Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 Data premiery będzie już jutro, tak napisał pracownik PCF na GOLu. Jest szansa że jutro zobaczymy też gameplay z Judgement. Gra jest już w bardzo zaawansowanym stadium Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 Martwi mnie tylko gadka o zmienionym sterowaniu. Rzucanie granatem pod LT? A gdzie celowanie/przyblizenie? Sterowanie w Gearsach bylo bliskie idealu, szkoda by bylo teraz to z(pipi)ac. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 czerwca 2012 Opublikowano 3 czerwca 2012 A kto ci powiedział że będzie pod LT? Przycisk ma być zmieniony i tylko tyle wiadomo. Jak widać na screenie konwencja się nie zmieniła, więc oczywiście musi być przybliżanie pod LT, stawiam na granat pod LB. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Poza tym znając Epic będzie można wrócić do klasycznych ustawień. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) Ujęcia ze zwiastuna. Edytowane 4 czerwca 2012 przez Kre3k Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) Wygląda na to, że będzie trailer CG: http://www.neogaf.co...977&postcount=1 Oby normalny gameplay też. EDYTA: W powiększeniu jednak coś na silniku., Edytowane 4 czerwca 2012 przez DonSterydo Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 inny trailer, z gameplayem 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 ja to sie zastanawiam czemu tego nie dali na konferencji tylko tamto ;/ dziwne ale tak czy inaczej daje rade tylko cole dziwnie wyglada Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 (edytowane) mam nadzieję że to nie jakiś placeholder, bo naprawdę dobra okładka :] Available only on Xbox 360, the “Gears of War” series has sold more than 18 million copies worldwide. “Gears of War: Judgment” will launch worldwide in early 2013. Edytowane 5 czerwca 2012 przez MaZZeo 1 Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 to teraz Epic może nieźle kase ciągnąć od MS, ten zdesperowany będzie musiał wykupować ekskluzywność na każdą część Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 (edytowane) jest sporo ciekawych rzeczy na press.xbox360.com http://www.youtube.com/watch?v=XwW7IsS-bN8 Edytowane 5 czerwca 2012 przez MaZZeo 4 Cytuj
typfon 145 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 no jaki uj ... czemu oni tego nie pokazują na konferencji tylko później ... Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 Wow, wygląda jak... Gears of War Czyli powtórka z rozrywki, oby fabuła kupy się trzymała, multi mnie nie interesi. Cytuj
yaczes 14 480 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 O (pipi)a, zobaczcie na miasto )) GOW w polskich klimatach )) Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 W dzień premiery moje PS3 idzie na 6miesięczny urlop. Dostanę dokładnie to czego chcę, czyli więcej mocniej i dupniej wszystkiego związanego z Gearsami. Mam nadzieję, że Barrick się pojawi i będzie grywalny. Uwielbiam łysego suczysyna. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 Zagadka zaangażowania People Can Fly w proces twórczy nowych Gearsów wyjaśniona :potter: Adrian Chmielarz odpowiada na pytanie, w jakim stopniu Gears of War: Judgment jest grą People Can Fly Cytuj
canuks 63 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 Nie wiem czy się cieszyć czy płakać ..... boje się ze z GoW to nie wiele zostanie w tej produkcji jak już "nasi" to robią , Bulletstorm był taki sobie na jedno przejsciei gra w zapomnienie . Jeszcze nie było polskiego studia które by zrobiło dobrą grę akcji na konsole . CHociaż z 2 strony EPIC nie pozwoli chyba z(pipi) tego tytułu . Tak czy siak trzeba czekać na pierwsze gameplaye z gry lub BETE. 1 1 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 To będzie ten sam zajefajny GoW. Podejrzewam, że zmiany będą kosmetyczne jak wspomniane już obłożenie pada. Rozgrywka będzie trzymać się głównego kanonu serii. Inaczej EPIC nie powierzyłoby projektu nikomu, a sami by przy tym dłubali. 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 Ciekaw jestem czy Epic szykuje jakąś niespodziankę odnośnie tej odsłony. Overrun zapowiedzieli przy pierwszej okazji, ale może wyskoczą z czymś jeszcze, tak jak z Hordą 2.0 Cytuj
dr Chaos 4 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 (edytowane) Jak dla mnie to dobrze to sobie wykombinowali. Gyrosy 3 z "klasycznym" multi i starą "usprawnioną" hordą plus Judgment z zupełnie innym podejściem (klasy postaci). Judgment traktują pewnie jako testy przed GOW4 (zobaczą jak fani zareagują na nowości w mechanice). Co do Overrun to właśnie tak sobie wyobrażałem tryb Bestia gdy po raz pierwszy o nim usłyszałem (ludzie kontra ludzie a nie komputer kontra człowiek). Edytowane 6 czerwca 2012 przez dr Chaos Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi