Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Mogę też parę nicków podrzucić w razie czego :Coolface:

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 164,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano

Niestety błąd dalej obecny, ale nie w takim natężeniu jak na początku.

I ogólnie jakoś przymulasto działa.

Opublikowano

Ja pyerdole :/

Opublikowano

Witam, jak się włącza widzenie sygnatur? nie widze w ustawieniach opcji, albo jestem ślepy

Opublikowano

Ustawienia --> Ignorowani użytkownicy.

Opublikowano

Jednak ślepy :/

Opublikowano
  • Autor

Prośba o info, jeśli komuś wyskoczy znowu 404. Kolejne poprawki zrobione. 

Opublikowano

Dziala jak sprzed awarii.

DZIEE-KUU-JEE-MYY :thanks:

Opublikowano

I co było przyczyną? Ten tapatalk?

Będzie działał tapatalk? :)

Opublikowano

Co się stało temu tapatalku?

Opublikowano
  • Autor

Tapatalk zaktualizowany i włączony.

Forumek okazało się, że niekoniecznie lubi się z cache serwera i tutaj trzeba było wykonać kilka manewrów, tyle że to najmniej spodziewany powód był, no ale uczymy się cały czas.

Opublikowano

Nie popadajmy w skrajnosci Raven. W euforii mozna robic rozne glupie rzeczy.

Opublikowano

to normalne że wyszukiwarka nie działa? Szukam jednego swojego posta sprzed dwóch lat, wpisuję zakres dat, nick, dział i zawsze "brak wyników". W sumie niezależnie co wpiszę i czego nie, to jest brak wyników.

Opublikowano

No i musisz zaznaczyć "tylko posty", zresztą wejdź w swój profil, zawartość po prawej u góry i tam będzie wszystko. Wyszukiwarka jak dla mnie działa słabo, nie znajduje wielu tematów.

Kiedyś szukałem tematu z Lego, to znajdowało mi oferty z giełdy.

Opublikowano

Tylko posty też zaznaczam i nic. A co do zawartości, to ona ogranicza się tylko do dwóch miesięcy :(

Opublikowano

Jest zje.bana ta szukajka, jak szukasz jakiegoś konkrentego tematu to lepiej w googlach szukać "fraza+forum psx extreme" i działa.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

no coś mi nie bangla ;/ od tak 8:30 wywala 

Ta witryna jest nieosiągalna

czasami zatrybi, czasami 10-15 minut nie idzie wbić na ppe.pl czy na forumek. nie wiem czy to coś, u mnie czy może znowu powtórka z rozrywki.

o i 3 bit się włączył ;/

pisanie postów też jakiś cyrk jest

Edytowane przez Orzeszek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy administracja moglaby rozwazyc wrzucenie imgura oraz FB do opcji ?

Przyklady:

[media]https://www.facebook.com/infectedmushroom/videos/697070103641869/

http://i.imgur.com/q5FtIHp.gifv

W przypadku Imgura chodzi o rozszerzenie .gifv

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Zgłaszam zapotrzebowanie na przemeblowanie tematów forum a konkretnie zebranie ich w nowy jeden wspólny dział w multiplatformach o nazwie GRY BLIZZARDA, niestety gry Zamieci są porozstrzeliwane po różnych działach i ciężko złapać graczy do kupy. 

Proponuje dział diablo 3 [*]  przemianować na Tytuły Blizzarda i wrzucić do wora overwatcha i ustawek overwatcha, heartstona, Hotsa, starcrafta i wow-a. Jako główny temat byśmy wkleili battletagi by uniknąć spamowania w temacie o danej grze, tylko wrzucać do jednego tematu.

Planujemy też zrobić mały turniej forumkowy w heartstone, zamiast spamować nowym tematem mozna w dziale pc (gra wyszła tez na urządzenia mobilne) zrobic jeden temat w ustawkach.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

gdzie przelać pieniążki?

moge mieć moda.

Opublikowano

Szanowni Państwo Admini,

Przede wszystkim chciałbym serdecznie podziękować za to wspaniałe miejsce z wieloletnią tradycją i kulturą. Jestem tu od lat, czuję się cudownie i to najpiękniejsze miejsce do mega egzystowania i przepierdalania dni.

Dlatego proszę Was - ogarnijcie te serwery forumka, bo człowieka szlag w pracy trafia, kiedy odświeża po raz 50 interesujący go temat a ten nie wchodzi.

Z góry dziękuję.

Przelewam pieniążki.

Rayos

mogę mieć moda na Nintendo.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

albo mi się zdaje, albo forum od kilku dni działa jak gówno

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.